Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Találkozzon Toman Szabinával!

2017. április 13. 20:46
Április 19 - én szerdán egy nyílt nap keretében találkozhatnak a Belvárosi Üzletházban Tomán Szabina, a Toman Diet fehérjediéta fejlesztője, a Toman életmódprogram megalkotójával.

Toman Szabina célja nem csak a fogyás volt, hanem az is számított már, hogy egészséges maradjon, a fogyása pedig tartós legyen.

2012 óta segíti a fogyni vágyókat abban, hogy gyorsan, de egészségesen érjék el álomsúlyukat, amit egy fenntartható életmóddal képesek megőrizni is. Több százan köszönhetnek neki megújult külsőt. Vendége visszajelzései és kérései meggyőzték arról, hogy egy új termékkínálat kialakításával még jobb eredményeket tudnak közösen elérni. Ezért kezdett saját fejlesztésbe, és megalkotta a Toman Diet fehérjediétát.

A Toman Diet több mint egy fogyókúrás termékcsalád.

Toman Szabina azt vallja, hogy „ez nem egy polcról levehető termék, hanem egy életstílus. Ezt nem csak meg kell enni. Érteni kell, hogy mi jó a szervezetednek. A vendégek meg kell, hogy értsék, mi kell a szervezetüknek ahhoz, hogy jól működjön és egészségesek legyenek.”

Erről is hallhatnak azok a vendégek, akik részt vesznek Április 19-én, szerdán 12 órától a Toman Diet nyílt napján. Toman Szabina egy erre az alkalomra összeállított előadással készül a fehérje diétáról. A nyílt napon vendégük lesz Kocsis Bálint és termék kóstolással is készülnek a szervezők. Valamint lehetőségük lesz az új vendégeknek, akik ezen a napon kezdenék a diétát arra, hogy a nyílt napon konzultációs díj nélkül egyeztessenek Szabinával.

Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt! Látogassanak el szerdán 12 órakor a Toman Diet üzletbe!

Krónusz-Riskó Annamária

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.