Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Borvacsora a Chianti Étteremben

2017. január 30. 14:20

A Chianti Étterem februári borvacsorájának vendége Bősz Adrián.

"Boraimat mindig a lehető legmagasabb minőség elérésének jegyében készítem, de egyben nagy gondot fordítok a borok ihatóságának megőrzésére. A szekszárdiság jegyében olyan borokat készítek melyekben kiemelt szerep jut a számomra preferált stílusjegyeknek, a gyümölcsösségnek, a tisztaságnak és az eleganciának.

Továbbá fontosnak tartom, hogy a borok illat és íz világában kellő dominanciával, és stílussal jelenjenek meg a fajták és a területek jegyei. Nem elsődleges cél az óriási test építése, sokkal inkább a hosszútávon élvezhető illatora, ízekre – zamatokra és kerekségre törekszem"- vallja.

További információ: +36 88 410 385

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.