Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS VESZPRÉMI IFJÚSÁGI KÖZALAPÍTVÁNY 2016.

2016. augusztus 31. 15:19
A Veszprémi Ifjúsági Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítványi célok megvalósítása érdekében.

A pályázat célja, hogy a Veszprémben élő fiatalokat – a 12-29 éves korosztályt – közösségeiket, egyéni és társas kezdeményezéseiket támogassa, lehetőséget adjon egyéni és közösségi érdekeik, szándékaik kifejezésére, önmegvalósításuk gyakorlására és a kompetenciafejlesztésre. A bírósági nyilvántartás szerint veszprémi székhellyel rendelkező, vagy Veszprémben tagszervezettel, fiókszervezettel működő alapítványok, egyesületek, civil szervezetek támogatása.

A jelen pályázaton rendelkezésre álló keretösszeg: 10 000 000 Ft.

Pályázati kategóriák:
1. Ifjúsági projektek: Megpályázható maximális összeg: 2.500.000 Ft
2. Táborok: Megpályázható maximális összeg: 250.000 Ft

A pályázat benyújtásának feltétele a Veszprémi Ifjúsági Közalapítvány 2016 – regisztrációs űrlap kitöltése (www.veszprem.hu pályázatok rovat)!

Továbbá a pályázatokat kizárólag a „Veszprémi Ifjúsági Közalapítvány 2016.” pályázati űrlap kitöltésével (www.veszprem.hu pályázatok rovat), illetve az abban foglalt iránymutatások szerint lehet benyújtani. A pályázati űrlap nélkül beküldött pályázatokat a Közalapítvány értékelés nélkül elutasítja. A pályázatokat 1 példányban nyomtatott és elektronikus úton kell benyújtani. Minden pályázatot külön űrlapon, és külön zárt borítékban a Veszprémi Ifjúsági Közalapítvány (8200 Veszprém, Óváros tér 9.) részére kell eljuttatni. Az elektronikus úton benyújtott pályázatokat a vpvik2016@gmail.com címre kell eljuttatni.

Minden pályázathoz külön elektronikus regisztrációs űrlap kitöltése szükséges.

Pályázati űrlap beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (8200 Veszprém, Óváros tér 9.), valamint letölthető a www.veszprem.hu pályázatok rovatból, továbbá az elektronikus regisztrációs űrlap is innen érhető el.

A nyomtatott formában benyújtott pályázatokat 2016. szeptember 30-ig lehet postázni (a postabélyegzőn szereplő dátum: 2016. szeptember 30.) Az elektronikus formában benyújtott pályázatokat 2016. szeptember 30. éjfélig lehet elküldeni.

A pályázatokat 2016. október 31-ig bírálja el a Veszprémi Ifjúsági Közalapítvány kuratóriuma.

A pályázati döntéseket a döntéshozó nem indokolja, illetve nem fogad el azokkal kapcsolatos panaszt.
A pályázat eredményéről e-mailben kapnak értesítést a pályázók, illetve a www.veszprem.hu-n és a Veszprémi 7 Napban közlésre kerül a nyertes pályázók köre.

A támogatás vissza nem térítendő támogatás. A nyertes pályázókkal támogatási szerződést köt a Közalapítvány, amely feltétele a támogatás igénybevételének. Pályázati támogatást kizárólag bankszámlára utalással teljesít a Közalapítvány. A pályázatokkal kapcsolatban további felvilágosítás kérhető Maurer-Tóth Barbara ifjúsági- és civil referensnél a 88/549-106-os es telefonszámon vagy a vpvik2016@gmail.com e-mail címen.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.