Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

365 nap Balaton

2016. március 4. 21:04
A balatoni életérzést már rég nem csak nyáron tudhatjuk magunkénak, egy új kezdeményezés pedig abban is segít, merre induljunk el, ha „szezonon” kívül élveznénk a magyar tengert.

A Balatoni Gasztrotérkép megálmodói után most a balatonlellei BL Yachtklub tagjai rukkoltak elő egy szuper ötlettel, ami remekül prezentálja, hogy a Balaton már rég nemcsak a nyár-strand-lángos hármasról szól, hanem akár egész évben kalandozhatunk a tó körül. Az ingyenesen működő balaton365.info honlap és a hozzá tartozó közösségi oldal célja, hogy útmutatást nyújtson, merre érdemes elindulni, ha például egy hideg téli vagy bágyadt tavaszi napon kedvünk lenne autentikus környezetben elkortyolni egy jó olaszrizlinget.

Az oldalra bárki feltöltheti kedvenc, 365 napon át látogatható balatoni szállását, éttermét, falatozóját, borteraszát vagy bármi mást, amiről úgy véli, felejthetetlen élményt nyújt. Az adatokat a honlap üzemeltetői rendszeresen ellenőrzik, így garantáltan hiteles és naprakész információkat kapunk: évente egyszer emailben egyeztetnek az oldalon szereplő létesítmények tulajdonosaival, ahonnan pedig két héten belül nem érkezik válasz, azt a helyet automatikusan törlik a rendszerből.

A honlapot egyébként folyamatosan új funkciókkal látják el a fenntartói, így a jelenleg még kicsit kezdetleges oldalon hamarosan kategóriák szerinti szűrésre és fényképalbum szerkesztésére is lehetőség lesz, valamint véleményezhetjük is a megosztott helyeket.

Bertalan Melinda

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.