Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
17°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
17°C

Piros és rohad. Mi az?

2015. június 21. 22:46
Több mint három hónapja áll egy piros Maruti a belváros fizetős parkolójában. Úgy tűnik, senkinek sem hiányzik, a városképet pedig folyamatosan rontja.

Korábban megírtuk, hogy egy elhagyatott Maruti parkol a Hotel előtt. A büntetési cédulák folyamatosan gyűltek, a jármű azonban nem mozdult. Májusban új helyre költözött, de még mindig fizetős helyen parkol. Állapota folyamatosan romlik, már az ablakát is lehúzták, illetve felfeszítették az itt felejtett járművet.

Gazdája viszont van a kis Marutinak, úgy tudjuk, egy debreceni cég szerepel a tulajdoni lapon, akinek a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. parkolási üzeme már levelet is küldött a befizetetlen büntetési díjak egy része miatt, aminek teljes összege meghaladja a 100 ezer forintot. Amennyiben ezt nem fizeti ki, bírósági úton követelheti azt a cég.

Ha továbbra is ott marad a jármű, hamarosan újabb levélre számíthat a tulajdonos, az önkormányzat kéri fel, hogy intézkedjen az autó elszállításáról. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a helyi rendelet szerint elvihetik onnan a valamikor szebb időt is megélt Marutit.

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.