2020. május 30. // Zsanett, Janka névnap

Kiváló iskolák és diákjaik

2010. november 12. 4:01
A Simonyi Zsigmond iskolában díjazták azokat a diákokat, akik kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el.

Kiemelkedő országos tanulmányi eredményeket elért tanulókat jutalmaztak november 10-én a Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskolában. Az ünnepélyen az iskola tanulói műsorral várták a vendégeket.

Némedi Lajos alpolgármester elmondta, a tehetségeket látva érezni lehet, hogy van értelme a pedagógus szakmának. Veszprém városa híres az oktatásáról, oktatási intézményéről, így nehéz dolga volt azoknak, akik a díjakról döntöttek.

A kitüntetéseket Porga Gyula polgármester és Némedi Lajos adta át.

Versenyeredmények 2009–2010:

A Bóbita Körzeti Óvoda országos, megyei és városi versenyeken elért eredményeiért,
a Csillag Úti Körzeti Óvoda nemzetközi, országos, megyei és városi versenyeken elért eredményeiért,
az Egry Úti Körzeti Óvoda országos, megyei és városi versenyeken elért eredményeiért,
a Kastélykert Körzeti Óvoda országos, megyei és városi versenyeken elért eredményeiért,
a Ringató Körzeti Óvoda nemzetközi, országos, megyei és városi versenyeken elért eredményeiért,
a Vadvirág Körzeti Óvoda országos, megyei és városi versenyeken elért eredményeiért kapott díjat.

Díjazásra javasolt tanulmányi versenyeredmények 2009–2010:

A Rózsa Úti Általános Iskola diákjai: Halmai Fanny (8.o.), Varga Zsolt (8.o.), Váradi Viktória (7.o.), Muraközi Berta (8.o.), Csanádi Blanka (8.o.)és Moretti Dávid (6.o.) tanulmányi versenyen elért eredményeikért.

A Báthory István Általános Iskola diákjai: Somogyi Barnabás (8.o.) és Ertli Bence (7.o.).

A Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola Diákjai: Hartmann Domonkos (4.o.), Bögi Dóra (4.o.) és Laufer Zoltán (6.o.).

A Hriszto Botev Általános Iskola diákjai: Pituk Gábor (4.o.), Németh Éva (8.o.), Jakab Fanni (8.o.) és Horváth Botond (5.o.).

A Cholnoky Jenő Általános Iskola diákjai: Lukacsics Jenifer (8.o.), John Dávid (5.o.) és Fáth Tamás (7.o.) tanulmányi versenyen elért eredményeikért.

A Kossuth Lajos Általános Iskola diákjai: Széplaki Máté (8.o.), Nagy Kartal (6.o.), Leitold Anita (3.o), Kerekes András (4.o.), Béry-Horváth Álmos (7.o.), Horváth Rudolf (8.o) és Nagy Luca Sára (7.o.).

A Bárczi Gusztáv Általános Iskola diákjai: Csörge Kata (8.o.), Surányi Roland (8.o.), Orbán Erika (10.o.) és Fekete Kata (8.o.).

A Dózsa György Általános Iskola diákjai: Szilágyi Áron (4.o.), Bede Melinda (3.o), Szente Fanni (8.o.) és Antal Vivien (7.o.).

A Deák Ferenc Általános Iskola diákjai: Borbély Bálint (3.o.), Varga Balázs (5.o.), Arnóczki Renáta (6.o.), Kósa Bendegúz (7.o.), Csomai Tamás (8.o.), Csókás Csongor (7.o.), Eszlári Dávid (4.o.) és Piller Trisztán (4.o.).

A Csermák Antal Zeneiskola növendékei: Farkas Gábor, Farkas Bence és Renkó József.

A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjai: Kutas Nikolett (7.o.), Kovács Adrienn Teodóra (8.o.) és Fehér Titanilla Anita (8.o.).

Az Ipari Szakközépiskola és Gimnázium diákjai: Fódi Tamás, Purger Ákos, Molnár Dávid, Szőlősi Ákos és Enyingi Donát.

A Lovassy László Gimnázium diákjai: Jakab Zsófia, Kovács Emese, Lohn Veronika, Huber Anna, Szabó Bence, Damjanovics Bence Dániel, Déri Tamás, Székely Mátyás, Haász Gergely Zsombor, Kungl Ákos és Benyó Krisztián.

A Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskola diákjai: Pongrácz Vivien, Boa Vanessza, Hegedűs Anett, Tímár Diána és Berta Renáta.

A Vetési Albert Gimnázium diákjai: Szepesi Kata, Kiss Barbara, Rásky Szimonetta és Antal Bence.

A Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium diákjai: Németh Henriett és Várszegi Martin.

A Jendrassik-Venesz Középiskola és Szakiskola diákjai: Csiszár Gábor, Csóka Zoltán, Hauck László, Varga Tamás, Halász Barbara és Janus Petra.

A Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola és Diákotthon diákjai: Uher Bálint, Vörös Ádám, Klucsik Péter, Pálfy András, a szakközépiskola énekkara és a szakközépiskola férfi énekegyüttese.

A Padányi Bíró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Általános Iskola diákjai: Dergez Márk és Angermann Éva.

Janni Anikó

További cikkek

Egyszerűsödnek a családtámogatások igénylésének feltételei
Egyszerűsödnek a családtámogatások igénylésének feltételei
Egyszerűsödnek a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), a babaváró támogatás és a jelzáloghitel-elengedés igénylésének feltételei, valamint bővül az igénylők köre a Magyar Közlönyben péntek éjjel megjelent kormányrendelet értelmében - közölte Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán.
Csendesen emlékeztek a magyar hősökre
Csendesen emlékeztek a magyar hősökre
A járványhelyzet miatt szűk körben emlékeztek meg Veszprémben a magyar hősök emlékünnepe alkalmából azokra a katonákról és civilekről, akik az életüket áldozták a hazáért.
Szabadtéren lehet rendezvényeket tartani
Szabadtéren lehet rendezvényeket tartani
Mától újra lehet szabadtéri rendezvényeket tartani – a védőtávolság megtartására azonban szigorú előírások vonatkoznak.
Megtarthatók a trianoni megemlékezések
Megtarthatók a trianoni megemlékezések
A Trianon századik évfordulója alkalmából szervezett megemlékezések június 3-7. között szigorú szabályok mellett megtarthatók - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
Már nem a Jobbik-frakció tagja Varga-Damm Andrea
Már nem a Jobbik-frakció tagja Varga-Damm Andrea
Szerdán összesen három képviselő, köztük a veszprémi Varga-Damm Andrea is kilépett a Jobbik parlamenti frakciójából.
2020. május 30. // Zsanett, Janka névnap