Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C

A MAL Zrt. fizet a károkért

2010. október 11. 0:07 // Forrás: FH
A cég által kiadott közleményben egyetértenek vele, hogy a felelősöket meg kell találni.

 A MAL Zrt. szerint is meg kell találni az iszapkatasztrófa felelőseit és egyetértenek azzal is, hogy a cégnek a felelőssége arányában fizetnie kell a károkért. Vasárnap délutáni közleményükben újra együttérzésüket fejezték ki a károsultaknak, illetve bocsánatot kértek azért is, hogy a katasztrófa első napjaiban ezt nem tették.

"A MAL Zrt. teljes mértékben egyetért Orbán Viktor miniszterelnök úrral, hogy a tényleges felelősöket meg kell találni, és azzal is, hogy a MAL Zrt. a felelőssége arányában térítse meg a károkat" - olvasható az ajkai timföldgyárat üzemeltető társaság vasárnap délutáni közleményében.Ebben újra kifejezik "mélységes" sajnálatukat a katasztrófa minden egyes áldozatának családja, sérültje és érintettje felé. A cég igazgatósága és vezetése a közleményben egyben bocsánatot kér azért is, hogy "a katasztrófa utáni első napokban nem tudta megfelelő módon kifejezni együttérzését."

vehir.hu
további cikkek
Egyre több az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalan ember Egyre több az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalan ember A hajléktalanok körében végzett szokásos február 3-ai országos felmérés szerint egyre több közöttük az idős, beteg, munkaképtelen ember. ma 14:20 Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben Navracsics Tibor a közigazgatás várható fejlesztéseiről beszélt Veszprémben A magyar kormány célja az, hogy 2030-ra az Európai Unió egyik legélhetőbb országává váljon, ebben pedig a területfejlesztési politikának, valamint az ettől elválaszthatatlan közigazgatási rendszernek kiemelt szerepe van. Mindezt Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter mondta csütörtökön Veszprémben a VEAB szakmai konferenciáján, ahol az is kiderült a miniszter előadásából, hogy milyen újítások várhatók még a kormányablakoknál. ma 17:01 Nemzetközi szakértő a Vehírnek: a legfontosabb kérdés, hogy bosszúra, vagy nyugalomra törekszik-e Fico, ha felépül? Nemzetközi szakértő a Vehírnek: a legfontosabb kérdés, hogy bosszúra, vagy nyugalomra törekszik-e Fico, ha felépül? A Robert Fico elleni fegyveres merénylet túlmutat azon, mint hogy egy hetvenegyéves, vitatott politikai hátterű aktivista egyedül rálőtt a politikusra. A szlovák társadalom valahogy eljutott addig az állapotig, hogy az emberekben dúló feszültség a tettek mezejére lépett és gyilkossági kísérletig fajult. Mik voltak azok a politikai események, amik lavinaszerűen elvezettek eddig? Milyen hatása lesz a szlovák és azon túl az európai politikára egyaránt a május 15-ei eseménynek? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Krajcsír Lukács, nemzetközi kapcsolatok elemzővel, a Pannon Egyetem egykori hallgatójának segítségével. ma 11:32 Jobb utakat a Dózsavárosba! Jobb utakat a Dózsavárosba! Megtartotta hagyományos, tavaszi ülését a Dózsavárosi Tanács. ma 15:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.