Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 21. Dániel
Veszprém
25°C
2024. július 21. Dániel
Veszprém
25°C

A gyereknapot ünnepelték a lakótelepen

2024. június 3. 11:38
Színes programokkal ünnepelték a gyereknapot a Táborállás téren vasárnap.

A Táborállás parkban felállított színpadon felléptek a Báthory iskola tanulói, Hatás Andrea és növendékei, a Gézamalac Zenekar, Dávid Roland, a napot pedig a Rulett együttes zárta. Mindeközben a családokat társasjátékokkal, játékterápiás kutyákkal, kézműves foglalkozásokkal, sakk, bridzs és sudoku feladványokkal, ügyességi vetélkedőkkel, arcfestéssel, légvárral és lufibohóccal várták. 

Fotó: Pesthy MártonFotó: Pesthy Márton

A megjelenteket Porga Gyula polgármester köszöntötte, aki megjegyezte: tavaly sok szép közös pillanatot élhettek meg együtt a veszprémiek, és csak rajtunk múlik, mennyit tudunk továbbvinni a jövőre is. A polgármester örömmel látta, hogy szép számmal jelentek meg a lakótelepen élők a vasárnapi rendezvényen, ez is azt mutatja, hogy meg tudjuk élni az ünnepeinket.

Fotó: Pesthy MártonFotó: Pesthy Márton

Köszöntötte a közönséget Stigelmaier Józsefné, a városrész önkormányzati képviselője is, aki képviselői keretéből támogatta a rendezvényt. A kéviselő októberig tölti be tisztségét, amikor 14 év munka után adja tovább a stafétát. Mint mondta, ez idő alatt sok hasonló rendezvényt segített, vett részt rajtuk, és örömmel tapasztalta, hogy a lakótelep – sőt a város – más részeiről is gyakran látogattak el ezekre a programokra és szövődtek barátságok, kovácsolódtak közösségek. 

vehir.hu
további cikkek
Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől - az amerikai elnök a közösségi médiában közzétett közleményben jelentette be ezt a szándékát vasárnap. ma 20:40 Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Egy jó kísérletnek tartja, de majd az idő igazolja, hogy valóban működőképes-e az Európai Unió új online szabályzási rendszere Tuzson Bence, igazságügyi miniszter szerint, aki a Századvég nyári egyetemén vett részt Veszprémben. A miniszter az előadásában elmondta azt is, hogy milyen logika szerint lehetne hatékonyabban felvenni a versenyt az online bűnözőkkel, valamint a mesterséges intelligencia adta lehetőségekről is beszélt az államigazgatási munkában. tegnap 23:06 Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Közel száz denevér érkezett április második felében a veszprémi Érseki Palota padlásterébe, ahol a nőstény egyedek és néhány hete született kölykeik a nyári hónapokat töltik. Az „érsekségi denevérek” visszatérő vendégek a közel 250 éves barokk épületben, ezért a Veszprémi Főegyházmegye a várnegyed megújításának munkálatait úgy ütemezi, hogy a védett – fényre és zajra is érzékeny – állatokat ne zavarják, sőt az Érseki Palota díszkivilágítását is módosították. 2024. július 19. 22:35 Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe. 2024. július 18. 15:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.