Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
28°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
28°C

Idén egymillió forinttal támogatta a Módszertani Bölcsődét Bázsa Botond

2024. május 28. 12:39
A körzet önkormányzati képviselője a képviselői keretből biztosított forrásokat az intézménynek. 

Bázsa Botond önkormányzati képviselő az elmúlt években rendszeresen támogatta a Módszertani Bölcsődét a rendelkezésére álló képviselői keretből: korábban napernyőket és takaró fóliákat vásárolt a homokozókra, szőnyeget az egyik csoportszóbába. 

Ezúttal hat új triciklit adott át az intézménynek hétfőn, összesen 250 ezer forint értékben, illetve az emelet PVC-padlózatát cserélik ki hatszázezer forintból. A képviselő nagyobb összeget szán további játszóeszközök vásárlására is, így elmondása szerint ebben az évben egymillió forinttal támogatja az intézmény működését. 

Bázsa elmondta: fontos, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között tölthessék idejüket, és a Módszertani Bölcsőde azért is érdemel kiemelt figyelmet, mert a buszpályaudvar közelsége miatt vidékről is szívesen hozzák ide csemetéiket a Veszprémben dolgozó szülők, így a bölcsőde mindig telt házzal üzemel. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. tegnap 14:58 Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Balaton Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Vajon milyen volt a Balaton természetes állapota, és mikor változott meg? Helyreállítható-e még a természetközeli állapot? Ezekre a kérdéskere keresték a választ az ELTE Őskörnyezet és Klímaváltozás Kutatócsoport munkatársai legújabb tanulmányukban, amelyben konkrét javaslatokat is megfogalmaztak a tó védelme érdekében. tegnap 21:29 Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Az országos tisztifőorvos praktikus tanácsokat osztott a TV2 műsorában a hőség idejére.  2024. július 16. 16:20 Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2024. július 16. 16:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.