Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 14. Vazul
Veszprém
19°C
2024. június 14. Vazul
Veszprém
19°C

Elképesztő hangulatban telt az első veszprémi nyugdíjas majális

2024. május 5. 13:19
Első alkalommal szervezték meg a nyugdíjas majálist Veszprémben, amely óriási érdeklődéssel és fantasztikus hangulatban telt szombat délután a Március 15.-i sportcsarnokban.
 

A város összes nyugdíjas klubja képviseltette magát a rendezvényen, a zökkenőmentes lebonyolítás elsősorban a program főszervezőjének Hirschl Melindának köszönhető, aki a szenior fesztiválok megálmodói között is ott van.

Porga Gyula és Ovádi PéterPorga Gyula és Ovádi Péter

A klubok aktív tagjait elsőként Porga Gyula polgármester köszöntötte, az édesanyákat, nagymamákat pedig kiemelten is. A polgármester úgy véli, a város legerősebb közössége az itteni nyugdíjas klubok.

,, Egy város attól város, és attól otthon, hogy ott találkozások is vannak, nem csak egymás mellett létezünk. Mi pedig, Önöknek köszönhetően, igazi otthonként tudjuk belakni ezt a fantasztikus várost. Csak így lehet leélni egy életet, ha vannak kapcsolódási pontok„ – fogalmazta meg a rendezvények sikerének okát beszédében a polgármester.

A gondolatot, miszerint a nyugdíjas közösségek és klubbok erősítik, és alapjaiban adják meg Veszprém város közösségét, Ovádi Péter, országgyűlési képviselő is megerősítette:

,,Amikor a szenior fesztiválokat elkezdtük megrendezni, nem is gondoltuk mekkora érdeklődés övezi majd és mennyi boldogság, mennyi találkozás és barátság köttetik ezekben a közösségekben. Ezért az érzésért érdemes rendezvényeket rendezni. Az a becsületes élet, amit a jelenlévők tudhatnak maguknak iránytű az elkövetkező generációknak.”

A nagy létszámnak, és a hangulatnak köszönhetően a majális biztosan nem egyszeri alkalommal zajlott le Veszprémben, városunk aktív nyugdíjasainak köszönhetően egy valódi hagyományteremtő eseménynek lehettek részesei a szombati piknik résztvevői. 

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. ma 20:49 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. ma 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. ma 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. tegnap 17:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.