Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
22°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
22°C

Aktív és mozgalmas hétvége előtt állunk - a Vehír asztrológiai előrejelzése

2024. április 26. 10:11

Az elmúlt napokban több váratlan helyzettel is szemben találhatta magát és a konfliktushelyezetek is rendre megtalálták. Ez a időszak most mindenki számára sokkal megterhelőbb, ezért is érezheti magát feszültebbnek, nyugatalanabbnak.

De a jó hír az, hogy a hétvégét aktív pihenéssel töltheti. Próbáljon meg kikapcsolódni és olyan programot választani legalább vasárnapra, amit már régóta tervezett. Itt az idő, hogy kicsit lazítson és feltöltődjön.

Engedje meg magának, hogy nagyobb teret kaphasson életében az öröm! Emlékezzen vissza a gyermekkorára vagy csak tíz, tizenöt évvel korábbra, hogy mit szeretett csinálni, ami örömet szerzett önnek.  Óvakodjon a túlzásoktól, melyekbe könnyen beleeshet.

Törekedjen arra, hogy inkább egyszerűsítse a teendőit, hogy ne generáljon felesleges feszültséget! A kapcsolataira is figyeljen jobban oda és legyen megértőbb a munkatársaival, családtagjaival szemben, mert attól még, hogy másképp látnak bizonyos helyzeteket nem feltétlenül biztos, hogy rossz vagy épp önző szándékkal teszik.

Sokat segíthet, ha kicsit változtat a nézőpontján.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.