Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 29. Péter
Veszprém
16°C
2024. április 29. Péter
Veszprém
16°C

Golovin: felszabadultabban játszhattunk

2024. április 14. 21:59 // Forrás: MTI
Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint felszabadultabban játszhatott a magyar női kézilabda-válogatott, részben ennek köszönhető, hogy 37-28-ra legyőzte Japánt a debreceni olimpiai selejtezőtorna utolsó mérkőzésén és kvótát szerzett.

"Három győzelem, első hely, de a legfontosabb, hogy vár minket Párizs! Nagyon büszke vagyok a lányokra!" - ezek voltak a kapitány első szavai a magyar sikert követő sajtótájékoztatón.

Hozzátette, nagyon sokat dolgoztak, hogy ez sikerüljön, és úgy vélekedett, a svédek ellen pénteken 28-25-re megnyert meccs meghatározta, hogy ma felszabadultabban játszhattak és tulajdonképpen ugyanazt csinálták, mint két nappal korábban.

"Nagyon örülök, és nagyon büszke vagyok rá, hogy én lehetek ennek a csapatnak az edzője" - szögezte le Golovin.

A magyar csapat ünnepel a női kézilabda olimpiai selejtezőtorna 3. fordulójában játszott Magyarország - Japán mérkőzés végén a debreceni Főnix Arénában 2024. április 14-én. A magyar válogatott kvótát szerzett a párizsi olimpiára, miután a selejtezőtorna zárómeccsén 37-28-ra legyőzte Japánt, így hibátlan teljesítménnyel a tabella élén végzett. MTI/Czeglédi ZsoltA magyar csapat ünnepel a női kézilabda olimpiai selejtezőtorna 3. fordulójában játszott Magyarország - Japán mérkőzés végén a debreceni Főnix Arénában 2024. április 14-én. A magyar válogatott kvótát szerzett a párizsi olimpiára, miután a selejtezőtorna zárómeccsén 37-28-ra legyőzte Japánt, így hibátlan teljesítménnyel a tabella élén végzett. MTI/Czeglédi Zsolt

A mezőny legjobbjának megválasztott Klujber Katrin azt mondta, leírhatatlanul büszke és boldog, hogy újra átélheti az olimpiára jutást, de teljesen más érzés volt így megélni, hogy ennyi szurkoló itt volt a Főnix Arénában, és támogatta, segítette őket mindenben.

"Csapatként csináltuk meg ezt a hétvégét, egytől egyig mindenki hozzátette, amit tud, beleértve a játékosokat és a szakmai stáb tagjait is. Néhányan voltunk már olimpián, de fantasztikus a tudat, hogy most újra megtapasztalhatjuk, és nem zárt kapus lesz, hanem sokan eljöhetnek és szurkolhatnak nekünk" - nyilatkozta a Ferencváros jobbátlövője, aki 11 gólt dobott Japánnak.

vehir.hu
további cikkek
Párizs 2024: két reggeli meccse lesz a férfi és a női kéziválogatottnak is Párizs 2024 Párizs 2024: két reggeli meccse lesz a férfi és a női kéziválogatottnak is A magyar férfi és női kézilabda-válogatottnak is két olyan mérkőzése lesz a nyári, párizsi olimpia csoportkörében, ami reggel 9 órakor kezdődik. ma 11:21 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. 2024. április 24. 14:59 Golovin szerint több fontos területen is nagyot fejlődött a női kéziválogatott női kézilabda-válogatott Golovin szerint több fontos területen is nagyot fejlődött a női kéziválogatott Golovin Vlagyimir szerint kommunikációban, felelősségvállalásban, munkamorálban, dinamikában, motiváltságban, céltudatosságban és az önbizalom terén is nagyon sokat fejlődtek az olimpiai kvótás magyar női kézilabda-válogatott játékosai az elmúlt években. 2024. április 20. 17:12 Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. 2024. április 18. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.