Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
14°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
14°C

A Balatoni Jegesmedvék csapata jótékonykodott a PUMI részére

2024. április 10. 20:07
A Balatoni Jegesmedvék jótékonysági hidegmerüléséből befolyt adományt szerda délután adták át a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központ számára.

Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, országgyűlési képviselő  megköszönte Pribék Istvánnak, a Balatoni Jegesmedvék vezetőjének, hogy a PUMI mellé állt. Az alapítvány tavaly év végén nyitotta meg menhelyét, ami mára egy igazi közösséggé nőtte ki magát.

Ovádi folytatta: intenzív néhány hónap áll a központ mögött, hiszen számos örökbeadás történt, sokan érkeznek önkénteskedni, és ami a legfontosabb, hogy sok embert elérnek, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra, hiszen Ovádi szerint akkor lesz a kezdeményezés sikeres, ha minél több emberhez eljut az állatvédelem fontossága. Ezt segítette most a Balatoni Jegesmedvék.

Czink Vivien, a központ vezetője elmondta: tizenegy örökbefogadás történt eddig, egyre nagyobb az érdeklődés, ami örömteli. Jelenleg harminc kutyusa van a helynek.

Nyílt nap április 27-én lesz déltől háromig, ekkor mindent megtudhatunk a menhely életéről és arról, miként lehet örökbe fogadni a kedvenceket.

Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Szombaton dél és három óra között várták az érdeklődőket, hogy különböző programokkal hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, s hogy bemutassák a PUMI Veszprémi Állatmenhely lakóit, akik várják, hogy örökbefogadják őket. 2024. április 28. 8:38 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok Szerdán a Március 15. úti Sportcsarnok küzdő fiataloktól zengett, akik a Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligáján vetélkedtek. Az eseményen több általános iskola mintegy száz tanulója versengett. 2024. április 24. 22:37 Nyíltnapon várják az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központban Nyíltnapon várják az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központban Egy mozgalmas és nagyszabású nyílt nap kereteiben, sok-sok izgalmas programmal és meglepetéssel várják az állatbarát kicsiket és nagyokat most szombaton az Állatvédelmi Kompetencia Központban.   2024. április 23. 12:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.