Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet!

2024. április 10. 10:13 // Forrás: VEB 2023
Rajzpályáztatot hirdet a Veszprém-Balaton 2023 Zrt.

Mi volt a legkedvesebb emléked tavalyról? Kifulladásig ugráltál a Bondoró Fesztiválon, vagy a Gyerekerten? Sose felejted el a Bűvös Bábos Fesztivál vagy a Szörnyek és Sellők előadásait, vagy a Csűrdöngölők népmeséit? Nagyokat zenéltél, esetleg megtanultál új hangszeren játszani? Felléptél a Mini Carnegie Hallban? Koncertre mentetek a Gyárkertbe, vagy sötétedésig táncolhattál az Utcazene Fesztiválon? Robottal játszottál a Digitális Tudásközpontban? Rajzold meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévhez fűződő kedvenc élményedet és küldd el nekünk!

A rajzpályázatra várjuk 5-10 éves gyerekek rajzait, digitálisan és papír alapon. A pályázó adatait kérjük az alábbi űrlapon megadni, a pályázathoz szükségünk lesz többek között a pályázó nevére, életkorára, az iskolája nevére és egy elérhetőségre. Az eredeti rajzok beadhatók személyesen az EKF Infopontban (Veszprém, Kossuth Lajos u. 13.), vagy postai úton erre a címre: Veszprém-Balaton 2023 Zrt., 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., "O" épület.

A beérkezett rajzokat bemutatjuk a VEB2023 online felületein, és X darab élőben is látható lesz az idei Gyerekert rendezvényen!

A felhívás időtartama: 04.01.-04.28.

A honlap, ahol jelentkezni lehet: https://veszprembalaton2023.hu/oldal/ekfgyerekrajz

vehir.hu
további cikkek
Így alakul át és válik digitális élményközponttá a Dimitrov Így alakul át és válik digitális élményközponttá a Dimitrov Hamarosan visszaköltözik a kultúra a Dimitrov épületébe, viszont teljesen más formában, mint eddig ismerős volt. Sőt, az, ami várhatóan ősszel megnyílik az újragondolt épületben egész Közép-Európában egyedi lesz. Hétfő délután Porga Gyula polgármester és a CODE digitális élményközpont – ez lesz a Dimitrov új neve – megvalósítói tartottak körbevezetést néhány veszpréminek. Portálunk ott volt ezen az alkalmon és most olvasóinknak is eláruljuk, hogy mit is jelent pontosan az immerzív tér, ami a CODE-ban épül. 2024. június 4. 0:36 Nosztalgiaérzés felmelegítve - újra megnyitott a Kiskuti csárda Nosztalgiaérzés felmelegítve - újra megnyitott a Kiskuti csárda Azt mondják, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. A konyhában minden bizonnyal tényleg így van, de ha egy közel kétszáz évre visszatekintő éttermet élesztenek újjá hasonló szellemiséggel, mint egykor működött, ez az alaptétel ugyancsak érvényes. Legalábbis Veszprémben a Kiskuti csárdában sikerült, ami hétvégén nyitott meg, miután az Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően felújították és újra élettel töltötték meg. 2024. június 3. 16:37 Otthonra talált Veszprémben a Magyar Mozgókép Fesztivál Magyar Mozgókép Fesztivál Otthonra talált Veszprémben a Magyar Mozgókép Fesztivál A Nemzeti Filmintézet támogatásával, és az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében visszatér városunkba június 12. és 15. között a Moz.Go, azaz a Magyar Mozgókép Fesztivál.   2024. május 10. 0:10 Közvetetten az EKF elismerése is a balatonfüredi Modern Műtér építészeti díja Közvetetten az EKF elismerése is a balatonfüredi Modern Műtér építészeti díja A Balaton környezetében épített példaértékű új, illetve felújított, bővített, átalakított meglevő épületek elismerésére életre hívott díjjal idén családi házat, CLT pavilont, képzőművészeti gyűjteményt és borteraszt is jutalmazott a bírálóbizottság, amelyek között az egyik a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően újult meg Balatonfüreden. 2024. május 8. 10:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.