Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C

Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna

2024. április 4. 13:34
Az év egyik, ha nem a legegyedülállóbb eseménye érkezik májusban Veszprémbe, a Veszprém Arénába, ahol is a hatalmas rajongásnak örvendő ABBA zenékkel körítve kerül megrendezésre a Mamma Mia! Dance Show!

Csodálatos táncosok, köztük Európa-bajnokok és országos bajnokok fogják szórakoztatni a kedves nézőket egy Mamma Mia! tematikájú tánc show keretein belül. A látványos színpadi elemek, flitteres ruhák és szórakoztató koreográfiák mellett az este színvonalát Nagymihály Balázs és Nagymihály-Szalai Ágnes Professzionális Magyar Bajnok versenytáncos páros, valamint a Montage Dance Center, illetve a Backstage SE. tagjai fogják emelni.

Sztárvendégekből sem lesz hiány, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb táncművésze Baranya Dávid is színpadra lép Litauszki Enikővel, illetve Dzsupin Ádám balett és latin táncművész fog Vincze Kitti oldalán elkápráztató koreográfiákat előadni. Különleges produkciójával igazi show hangulatot teremt majd Takács Noémi is, de a többi részlet maradjon meglepetés. A műsor Túri Lajos Péter koreográfus és táncművész rendezésében valósul meg, akinek a nevéhez köthető többek között a rengeteg színpadi musical koreografálása mellett, több televíziós showműsor táncos koreográfiái is.

Az ABBA slágerek köré épülő produkciót már most hatalmas érdeklődés övezi, hiszen a jegyek többsége már elfogyott! Az érdeklődők május 4-én élhetik át ezt a csodálatos show-t, amely a nagysikerű film híres zenéit és táncjeleneteit fogja életre kelteni!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.