Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna

2024. április 4. 13:34
Az év egyik, ha nem a legegyedülállóbb eseménye érkezik májusban Veszprémbe, a Veszprém Arénába, ahol is a hatalmas rajongásnak örvendő ABBA zenékkel körítve kerül megrendezésre a Mamma Mia! Dance Show!

Csodálatos táncosok, köztük Európa-bajnokok és országos bajnokok fogják szórakoztatni a kedves nézőket egy Mamma Mia! tematikájú tánc show keretein belül. A látványos színpadi elemek, flitteres ruhák és szórakoztató koreográfiák mellett az este színvonalát Nagymihály Balázs és Nagymihály-Szalai Ágnes Professzionális Magyar Bajnok versenytáncos páros, valamint a Montage Dance Center, illetve a Backstage SE. tagjai fogják emelni.

Sztárvendégekből sem lesz hiány, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb táncművésze Baranya Dávid is színpadra lép Litauszki Enikővel, illetve Dzsupin Ádám balett és latin táncművész fog Vincze Kitti oldalán elkápráztató koreográfiákat előadni. Különleges produkciójával igazi show hangulatot teremt majd Takács Noémi is, de a többi részlet maradjon meglepetés. A műsor Túri Lajos Péter koreográfus és táncművész rendezésében valósul meg, akinek a nevéhez köthető többek között a rengeteg színpadi musical koreografálása mellett, több televíziós showműsor táncos koreográfiái is.

Az ABBA slágerek köré épülő produkciót már most hatalmas érdeklődés övezi, hiszen a jegyek többsége már elfogyott! Az érdeklődők május 4-én élhetik át ezt a csodálatos show-t, amely a nagysikerű film híres zenéit és táncjeleneteit fogja életre kelteni!

vehir.hu
további cikkek
Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten VeszprémFest Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten Nem egyedi eset egy koncerten vagy sportmérkőzésen az, amikor a közönségből egy jól látható táblára felírt üzenet célba ér, így pedig valaki boldog tulajdonosa lehet egy meznek, kedvence dobverőjének és még sorolhatnánk az így új gazdára lelt relikviákat. Az idei VeszprémFesten a Milky Chance koncertjén viszont egy fiatalember egészen más üzenetet fogalmazott meg a tábláján, ami aztán célba is ért, örökre szóló élményt adva neki. 2024. július 22. 14:30 Ilyen jól még nem szólt az Africa Veszprémben VeszprémFest Ilyen jól még nem szólt az Africa Veszprémben De nem csak az Africa. A VeszprémFest szombati zárónapjára Kaliforniából érkezett a Toto, és bár a zenekar tagjai közül többen már a hatvanas éveiket tapossák, kétórás fellépésüket úgy tolták végig az eső miatt az arénába költöztetett koncerten, hogy esélyt sem adtak adnak annak a kritikának, hogy csupán egy kelet-európai haknira jöttek Veszprémbe. 2024. július 21. 14:34 A jazz egy kedves szakállas pasi, aki szeretne megismerkedni VeszprémFest A jazz egy kedves szakállas pasi, aki szeretne megismerkedni Van az a sztereotípia a jazz-zenészekről és úgy általában a jazzről, hogy azt füstös new yorki bárokban afroamerikai zenészek adják elő szintén hasonló összetételű közönségnek. Ezzel pedig jelentősen szegregálva műfajt és a közönséget is. Ezért is bátor vállalkozás minden évben a VeszprémFesttől, hogy a koncertsorozat valamelyik napját a jazznek szentelik. Viszont, ha elfogadjuk, hogy a VeszprémFest a két évtizedes múltjával már-már küldetést vállal, hogy hirdesse a zenei sokszínűséget, akkor szinte kötelező a jazzes nap a fesztiválon. Gregory Porterben pedig hű szövetséges találtak ebben a küldetésben, aki immáron másodszor lépett fel péntek este a veszprémi színpadon, koncertje pedig sztereotípia-romboló volt. 2024. július 20. 15:23 Faith No More VeszprémFest Faith No More Felemás érzésekkel hagytam magam mögött a História kertet Paloma Faith csütörtöki koncertje után: zeneileg azt kaptam, amit vártam, de közben azon gondolkozom, miért akar a VeszprémFest Szigetté válni? 2024. július 19. 13:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.