Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
22°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
22°C

Lehúzza a rolót Ördög Nóráék balatonfüredi kisboltja

2024. március 19. 11:29 // Forrás: Nyitókép: Instagram / @nanasiekhivatalos
Két szezon után idén már nem nyit ki a celebpáros, Ördög Nóra és Nánási Pál balatonfüredi kisboltja. A döntésnek egészen egyszerű oka van.

Balatonakarattyán már hosszú évek óta sikeresen üzemelteti kávézóját és boltját Ördög Nóra és férje Nánási Pál, két éve pedig a Balaton északi partján terjeszkedve Balatonfüreden is megnyitották üzletüket. Most viszont az a döntés született, hogy utóbbit már nem nyitják ki idén.

A népszerű műsorvezető a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy hiába van a Balaton partján, valójában nagyon messze esik Balatonakarattyától, ahol a másik két boltjuk és a nyaralójuk is található. A folyamatos utazgatás pedig nagyon megterhelő volt, ami miatt nem is tudtak annyit foglalkozni a füredi üzlettel, mint szerettek volna.

Ördög Nóra elmondta, hogy a döntést közösen hozták meg férjével, de abban egyelőre nincs egyetértés, hogy a jövőben újra nyitnak-e üzletet Balatonfüreden. A műsorvezető erre nem lát esélyt, Nánási Pál viszont még reménykedik benne – árulta el Ördög Nóra.

Kapcsolódó cikk
Ördög Nóra: Az az egyetlen valóság, ami éppen most történik
Ördög Nórát egy ideje nem csupán a televízióban lehet látni. A Balaton kedvelői akár a Balaton csücskében is összefuthatnak vele: senki ne csodálkozzon tehát, ha Balatonakarattyán a Nekem a Balaton nevű otthonos kis kávézóban Ördög Nóra üdvözli. A Covid időszaka alatt nyitották meg a helyet, s immár nem kétséges, erősen bevonzza a látogatókat. Ördög Nóra a beszélgetésünk helyszínéül is a kávézót jelölte meg, ahol többek között arról beszélgettünk, jobb lett-e az üzleti érzéke, amióta kávézót vezet, mivel járt együtt a hamar jött tévés népszerűség, és azt is elárulta, mi az, aminek mindenképpen lennie kell az öltözőjében a forgatás alatt…
vehir.hu
további cikkek
A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds hamarosan Magyaroszágra látogat A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds hamarosan Magyaroszágra látogat Szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be ideiglenes szállásukon. 2024. május 14. 11:26 Nagyon valószínű, hogy megvan az új James Bond Nagyon valószínű, hogy megvan az új James Bond Brit bennfentes lapok már tudni vélik, hogy Daniel Craig után ki öltheti magára a legendás 007-es ügynök öltönyét. 2024. március 20. 10:16 Egyre gyakrabban tűnik fel Istenes Bence Veszprémben Egyre gyakrabban tűnik fel Istenes Bence Veszprémben Legutóbb Mikulás-jelmezben szaloncukrot osztogatott a Kossuth utcán az ismert műsorvezető. De vajon miért? 2023. december 21. 10:49 Ördög Nóra: Az az egyetlen valóság, ami éppen most történik Life&Style Ördög Nóra: Az az egyetlen valóság, ami éppen most történik Ördög Nórát egy ideje nem csupán a televízióban lehet látni. A Balaton kedvelői akár a Balaton csücskében is összefuthatnak vele: senki ne csodálkozzon tehát, ha Balatonakarattyán a Nekem a Balaton nevű otthonos kis kávézóban Ördög Nóra üdvözli. A Covid időszaka alatt nyitották meg a helyet, s immár nem kétséges, erősen bevonzza a látogatókat. Ördög Nóra a beszélgetésünk helyszínéül is a kávézót jelölte meg, ahol többek között arról beszélgettünk, jobb lett-e az üzleti érzéke, amióta kávézót vezet, mivel járt együtt a hamar jött tévés népszerűség, és azt is elárulta, mi az, aminek mindenképpen lennie kell az öltözőjében a forgatás alatt… 2023. július 17. 9:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.