Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kortalan lendület és hangulat

2024. március 3. 18:00
Szombat este tartották meg a 28. Nyugdíjas Bált az Agóra Kulturális Központban, ahol maskarában és fergeteges hangulattal ünnepelt tizennégy nyugdíjas klub együtt, összesen 173 fő részvételével.
 

A rendezvény résztvevői megmutatták, hogy az életkor valóban csak egy szám, és nem korlátozza őket abban, hogy mulassanak: színes jelmezekbe öltöztek, és tele voltak energiával és lelkesedéssel.

Az eseményen jelen volt Ovádi Péter, országgyűlési képviselő és kormánybiztos, illetve az önkormányzat képviseletében Hegedűs Barbara, alpolgármester is.

Hegedűs Barbara köszöntötte a vendégeket, aki elmondta, hogy a veszprémi nyugdíjas klubok a város legaktívabb és legvidámabb közössége. Működésükkel hozzájárulnak nemcsak a városrészek mindennapjaihoz, de a különleges pillanatokat is még ünnepibbé varázsolják.

,,Az önkormányzat is minden eszközével támogatni fogja a továbbiakban is ezeket a kezdeményezéseket, és azon lesznek, hogy fenntartsák sikeres működésüket a klubboknak” – emelte ki az alpolgármester.

A farsangi bálról a jelmezek sem maradtak el, a közönségnek a pingvinnek, vadásznak és boszorkányoknak öltözött társaik tetszettek a legjobban, de a bevonulás minden résztvevője hatalmas tapsot kapott.

A közös vacsora, Mészáros József zenész műsora, a tombola, és a rengeteg tánc garantálta az esemény sikerét és a kirobbanó hangulatot.

Galéria
28. Nyugdíjas Bál
vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. ma 10:19 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.