Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 29. Péter
Veszprém
23°C
2024. április 29. Péter
Veszprém
23°C

Ovádi Péter teljesítette a Sevilla-maratont

2024. február 19. 11:13
A térség országgyűlési képviselője, Ovádi Péter hatalmas egyéni csúccsal, 3:26:20-as időeredménnyel teljesítette a Sevilla-maratont vasárnap.

A rangos nemzetközi versenyt annak a pillanatnak az emlékére rendezték, amikor a spanyol Abel Antón 1999-ben megnyerte a maratonfutó világbajnokságot Sevillában.

Ovádi Péter mellett Szabó Krisztián és Sári AttilaOvádi Péter mellett Szabó Krisztián és Sári Attila

Ovádi Péter két veszprémi edzőtársával, Szabó Krisztiánnal és Sári Attilával karöltve vágott neki a 42 kilométeres távnak, amelyet végül hatalmas egyéni csúccsal, 3:26:20-as időeredménnyel teljesített az országgyűlési képviselő.

A poltikus megkeresésünkre elmondta, hatalmas érzés volt számára teljesíteni a távot, majd köszönetet mondott a rengeteg biztatásért, amelyet az elmúlt napokban kapott. 

Nagyon fontosnak tartom a mozgást: boldoggá tett, hogy Veszprém legszebb futópályáin készülhettem a versenyre. Hálával tartozom a veszprémi futóesemények szervezőinek is, akik rendre népszerűsítik ezt a csodás sportágat. Azt kívánom, aki csak teheti, mozogjon minél többet!

– hangsúlyozta Ovádi. 

Simon Dani
további cikkek
Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Szombaton dél és három óra között várták az érdeklődőket, hogy különböző programokkal hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, s hogy bemutassák a PUMI Veszprémi Állatmenhely lakóit, akik várják, hogy örökbefogadják őket. tegnap 8:38 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok Szerdán a Március 15. úti Sportcsarnok küzdő fiataloktól zengett, akik a Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligáján vetélkedtek. Az eseményen több általános iskola mintegy száz tanulója versengett. 2024. április 24. 22:37 Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Három évtizedes jubileumát ünnepelte vasárnap a Zonta Club veszprémi szervezete. Harminc éve azért jöttek létre a nemzetközi szervezeten belül, hogy jobb világot építsenek a nőknek. Azóta ösztöndíjakon, jótékonysági akciókon és kulturális programokon keresztül is tettek ezért, a civil munka pedig a jövőben is folytatódik. 2024. április 22. 11:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.