Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikeres évet zárt a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub

2024. február 15. 22:08
Szerda délután az Agórában tartotta közgyűlését a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub, ahol polgármesteri elismerő oklevelek átadására is sor került.

A 2023-as év rendkívül sikeresen zárult a klub számára, számos elismerést zsebeltek be tagjai, sok versenyen szerepeltek, szép eredményekkel. Új tagokkal is bővült a klub, és sajnos tavaly is volt hét ember, akiket örökre elveszítettek.

A klub vezetésének részéről Szolnoki János nyugalmazott ezredes arra hívta fel a figyelmet, hogy a csapat koncentráljon a pozitív történésekre, például arra, hogy sok új taggal bővül a klub.

Mosonyi János és Tóth Lajosné elismerésben részesültek, nekik Porga Gyula polgármester adta át az okleveleket. Porga gratulált elsősorban a klubnak, majd hozzátette, ne csupán a 2023-as évre legyenek büszkék, hanem arra is, hogy ötvenhárom éves a klub. Ezzel egyébként Veszprém város legidősebb klubjának mondhatják magukat, sőt, a legnagyobb létszámúnak is.

Porga folytatta: a nyugdíjas klub – ahogy a város – sosem öregszik. A polgármester rámutatott: rendkívül fontos, hogy Veszprémet erősítsék a jó közösségek, pont úgy, mint a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub is, ahol az emberek figyelnek egymásra, és nem utolsó sorban számíthatnak is egymásra. Baj esetén van kihez fordulni, van kihez szólni. Erről szól a közösség: észreveszik, ha baj van, és segítséget nyújtanak.

A polgármester hozzátette: példa értékű a klub teljesítménye, amely erősíti a város egységét, s külön kiemelendő, hogy a 2023-as évben, amikor a város Európa Kulturális Fővárosa volt, részt vettek annak sikerében, feladataiban.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Szombaton dél és három óra között várták az érdeklődőket, hogy különböző programokkal hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, s hogy bemutassák a PUMI Veszprémi Állatmenhely lakóit, akik várják, hogy örökbefogadják őket. tegnap 8:38 Hódolat a négyzetnek, hódolat Albersnek Hódolat a négyzetnek, hódolat Albersnek Josef Albers művészetére reflektáló alkotások kerültek bemutatásra a Modern Képtár - Vass László Gyűjteményben. A kiállított festmények közös vonása, hogy saját művészi eszközökkel fejezik ki a hódolat Albersnek és hódolat a négyzetnek tematikában rejlő kettősség lehetőségeit. A kiállítás július 7-ig megtekinthető. tegnap 8:31 Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Utoljára tíz éve volt kiállítása Veszprémben Sápi Margit festőművésznek, most viszont visszatért a dózsavárosi könyvtárba elsősorban Veszprém és Balaton témájú alkotásaival. 2024. április 27. 12:00 LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   2024. április 27. 8:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.