Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
26°C
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
26°C

Újabb fontos mérföldkő a veszprémi tájfutó-vb felé vezető úton

2024. február 8. 19:18
Február elején Budapesten, a Magyar Sport Házában tartottak sajtótájékoztatót a közeljövőben Magyarországon sorra kerülő tájfutó világeseményekről.
 

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség (MTFSZ) és a Nemzetközi Tájékozódási Futó Szövetség (IOF) közös sajtóprogramjának egyik fő eleme a 2027-ben Veszprém székhellyel lebonyolítandó felnőtt tájékozódási futó világbajnokság előkészületeinek ismertetése volt.

Henrik Eliasson, az IOF vezérigazgatója gratulál Kovács Balázsnak (MTFSZ) és Varsányi Attilának (VHS) - Fotó: Varsányi KingaHenrik Eliasson, az IOF vezérigazgatója gratulál Kovács Balázsnak (MTFSZ) és Varsányi Attilának (VHS) - Fotó: Varsányi Kinga

A szakág legrangosabb megmérettetésének számító vb-t a Veszprémi Honvéd Sportegyesület rendezheti az MTFSZ megbízásából. Ennek kapcsán a sajtótájékoztatón Varsányi Attila, a rendező egyesület képviselője tájékoztatta a jelenlévőket a szervezéssel kapcsolatos eddigi eseményekről.

A sajtóeseményen Henrik Eliasson, az IOF vezérigazgatója is gratulált Kovács Balázsnak (MTFSZ) és Varsányi Attilának (VHS), illetve sikeres felkészülést kívánt a következő évekre.

vehir.hu
további cikkek
Középtávú és váltó tájfutó ob: tizenhat érmet szereztek a veszprémiek Veszprémi Honvéd Sportegyesület Középtávú és váltó tájfutó ob: tizenhat érmet szereztek a veszprémiek A Veszprémi Honvéd Sportegyesület (VHS) sportolói nagyszerűen szerepeltek a tájékozódási futók középtávú egyéni és váltó országos bajnokságán. 2024. június 25. 15:22 Veszprémi sikerek a tájfutó válogató hétvégén tájfutás Veszprémi sikerek a tájfutó válogató hétvégén Remekeltek a Veszprémi Honvéd SE (VHS) tájfutói a pünkösdi hétvégén Lakitelek-Csévharaszt központtal rendezett kiemelt országos versenyen. 2024. május 30. 13:21 Negyedszer is a Lovassy nyerte a tájfutó országos diákolimpia döntő pontversenyét tájfutás Negyedszer is a Lovassy nyerte a tájfutó országos diákolimpia döntő pontversenyét A Veszprémi Honvéd SE versenyzői – ezúttal iskoláikat képviselve – ismét szép eredményeket értek el a tájékozódási futók országos diákolimpiáján. A Lovassy László Gimnázium tanulói ráadásul sorozatban negyedszer nyerték meg az iskolák közötti pontversenyt. 2024. május 24. 14:36 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot tájfutás 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot Veszprém töretlenül halad a cél felé, hogy ne csak a kulturális térképre kerüljön fel nemzetközi szinten is, hanem 2026-ban az európai sportfőváros címre is nagy eséllyel pályázhat. Áprilisban Veszprémben rajtolt a rali Európa-bajnokság, szerda délelőtt pedig négyoldalú együttműködési megállapodást kötött az önkormányzat, a VHSE, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség és a Pannon Egyetem a 2027-es tájfutó vb szervezésére.   2024. május 15. 15:38

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.