Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újabb fontos mérföldkő a veszprémi tájfutó-vb felé vezető úton

2024. február 8. 19:18
Február elején Budapesten, a Magyar Sport Házában tartottak sajtótájékoztatót a közeljövőben Magyarországon sorra kerülő tájfutó világeseményekről.
 

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség (MTFSZ) és a Nemzetközi Tájékozódási Futó Szövetség (IOF) közös sajtóprogramjának egyik fő eleme a 2027-ben Veszprém székhellyel lebonyolítandó felnőtt tájékozódási futó világbajnokság előkészületeinek ismertetése volt.

Henrik Eliasson, az IOF vezérigazgatója gratulál Kovács Balázsnak (MTFSZ) és Varsányi Attilának (VHS) - Fotó: Varsányi KingaHenrik Eliasson, az IOF vezérigazgatója gratulál Kovács Balázsnak (MTFSZ) és Varsányi Attilának (VHS) - Fotó: Varsányi Kinga

A szakág legrangosabb megmérettetésének számító vb-t a Veszprémi Honvéd Sportegyesület rendezheti az MTFSZ megbízásából. Ennek kapcsán a sajtótájékoztatón Varsányi Attila, a rendező egyesület képviselője tájékoztatta a jelenlévőket a szervezéssel kapcsolatos eddigi eseményekről.

A sajtóeseményen Henrik Eliasson, az IOF vezérigazgatója is gratulált Kovács Balázsnak (MTFSZ) és Varsányi Attilának (VHS), illetve sikeres felkészülést kívánt a következő évekre.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.