Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C

Megműtötték Máthé Dominikot

2024. február 6. 21:07 // Forrás: MTI
Megműtötték Máthé Dominikot, a magyar kézilabda-válogatott átlövőjét.

Chema Rodriguez szövetségi kapitány a hazai szövetség honlapján megjelent blogjában elárulta, hogy a 24 éves játékos hétfőn túlesett az operáción és aznap többször is beszélt vele telefonon.

Máthé nyártól az elmúlt két idényben Bajnokok Ligája-döntős Kielcében folytatná pályafutását, amelyhez 2027-ig írt alá, de a lengyel klub pénteken a honlapján közölte, hogy a sportoló újabb beavatkozás elé néz, miután a németországi Európa-bajnokságon megsérült a térde.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt (archív)Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt (archív)

A magyar játékos térdszalagszakadás miatt 2022 februárjától egy évig nem kézilabdázhatott, és novemberben derült ki, hogy távozik a francia Paris Saint-Germaintől.

vehir.hu
további cikkek
A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád, akinél az elmúlt kedden szívinfarktust állapítottak meg Veszprémben, a gyors és sikeres orvosi beavatkozásnak köszönhetően már elhagyhatta az intenzív osztályt a Balatonfüredi Állami Szívkórházban. Legkorábban a jövő hét derekán engedik el onnan, de addig lesz még egy koszorúértágító kisebb műtétje. ma 15:13 Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Telekom Veszprém Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilics vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel. ma 13:36 A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott férfi kézilabda BL A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott A címvédő német SC Magdeburg és a Veszprémet búcsúztató dán Aalborg HB után a spanyol Barcelona és a német THW Kiel is elődöntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. tegnap 22:16 Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Vehír21 podcast Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Portálunk új podcastjében, a Vehír21-ben a hét legfontosabb (sport)témáját, a Telekom Veszprém csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsúját járták körbe sportrovatunk munkatársai. ma 0:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.