Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyhónapnyi utazás mindössze egyetlen vonaljegy áráért Veszprémben, a diákoknak

2024. február 3. 11:28 // Forrás: V-Busz
Már az első napon több százan utaztak a február 1-től jelentős kedvezménnyel megvásárolható tanuló havi bérlettel a V-Busz járatain.

2024. február 1-től a tanuló és a gyermekes havi bérletek ára 3.500 forintról 350 forintra csökkent - döntött még tavaly novemberben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlése. - Bízunk benne, hogy minél több diák veszi igénybe ezt a lehetőséget, hiszen így a tanulóknak már egyetlen utazás esetén is megéri 30 napos bérletet vásárolni, mivel annak ára megegyezik egy elővételben vásárolt vonaljegy árával - jegyezte meg Polgári István, a V-Busz ügyvezetője. Fontos az is, hogy ez a 90 százalékos mérséklés jelentős könnyebbség a családok számára. Hozzátette, a felhasználók köre nem változott, mindazok jogosultak rá, akik eddig is vásárolhatták ezeket a bérleteket.

A 350 forintos tanuló havi bérletek beszerezhetők a város 18 pontján 0-24 órában elérhető jegykiadó automatákban, a Közlekedési Mobiljegy applikációban, valamint a MÁV és a GYSEV jegypénztáraiban is.

További részletek ITT.

vehir.hu
további cikkek
Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. ma 10:19 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. tegnap 11:29 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.