Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
19°C
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
19°C

Ovádi Péter: a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett

2024. január 29. 14:59
A térség országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón beszélt a nemzeti konzultáció eredményességéről.

"Nagy sikerrel zárult a Nemzeti Konzultáció, több mint 1 millió 500 ezer ember mondta el a véleményét. Veszprém és térségében is a tiszta kommunikációban hiszünk, ezért is örülök annak, hogy az itt élőknek is lehetősége volt elmondani véleményüket." - mondta Ovádi Péter (Fidesz-KDNP) Veszprém és térségének országgyűlési képviselője a nemzeti konzultáció eredményéről tartott sajtótájékoztatóján.

"A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett és elsöprő többségük nemet mondott arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk. A magyarok egyértelműen fontosnak tartják hazánk szuverenitásának védelmét. Kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása mellett, hangot adtak a béke és gyermekeink védelmének fontosságának." - tette hozzá.

A képviselő köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a Nemzeti Konzultáció kitöltésében. Kiemelte, hogy mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejük felett döntsenek arról, ami hazánkban történik.

Végezetül elmondta, hogy Fidesz-KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett, Veszprém és térségében is számíthatnak ránk értékeink és békénk megőrzésében!

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.