Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hagyományteremtő céllal SzínBÁLt szervez a Veszprémi Petőfi Színház

2024. január 18. 11:09 // Forrás: Veszprémi Petőfi Színház
Színház-tánc-szórakozás - a farsangi szezon kiemelkedő programja lesz a január 27-én, a Veszprémi Petőfi Színház által – hagyományteremtő céllal – életre hívott elegáns bál.

Ínycsiklandó menüsorral – farsangi csülök, roppanós zöldségek, különleges krémes fánk, gyöngyöző pezsgő – zenés színházi műsorblokkokkal, báli tánctanulási lehetőséggel és táncversennyel, tombolával, játékokkal és hajnalig tartó mulatsággal várja a közönséget a színház, adták hírül közleményükben.

Jegyek online: a Veszprémi Petőfi Színház oldalán kaphatók, vagy személyesen új jegyirodában, a Petőfi NézőPontban (H-P: 9-18). További információ: 20/772-8200 vagy jegyiroda@petofiszinhaz.hu.

A Veszprémi Petőfi Színház a báli szezonban is közösségben a közönséggel.

vehir.hu
további cikkek
Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Nyíltnapot tartott a PUMI – nagy volt az érdeklődés az állatmenhelyen Szombaton dél és három óra között várták az érdeklődőket, hogy különböző programokkal hívják fel a figyelmet a felelős állattartásra, s hogy bemutassák a PUMI Veszprémi Állatmenhely lakóit, akik várják, hogy örökbefogadják őket. tegnap 8:38 Nyíltnapon várják az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központban Nyíltnapon várják az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központban Egy mozgalmas és nagyszabású nyílt nap kereteiben, sok-sok izgalmas programmal és meglepetéssel várják az állatbarát kicsiket és nagyokat most szombaton az Állatvédelmi Kompetencia Központban.   2024. április 23. 12:09 Programajánló - A tavi szellőtől a viharokig: a balatoni viharjelzés első 90 éve Programajánló - A tavi szellőtől a viharokig: a balatoni viharjelzés első 90 éve Horváth Ákos, meteorológus lesz az MTVA-VEAB előadás-sorozatának következő vendége. 2024. április 23. 10:14 Élet és halál kérdése a színpadon Élet és halál kérdése a színpadon Anat Gov: Happy Ending című drámáját mutatja be pénteken a Veszprémi Petőfi Színház. Az onkológián játszódó történet saját elmúlásukkal szembesíti a szereplőket – és a nézőket. 2024. április 11. 21:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.