Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Éjszakai jégdiszkó a Téli Gyárkertben

2024. január 17. 15:49
A téli szórakozás új dimenziója nyílik meg az érdeklődők számára, ugyanis ,,Csússzunk együtt át az éjszakába!” jelmondattal a Téli Gyárkert is csatlakozott a 8. Bayer Construct Jégpályák Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amelyet idén január 20-án, szombaton tartanak.
 

A csúszós programok fő helyszíne továbbra is a budapesti Városligeti Műjégpálya, ahol jéghokis feladatokkal és élő zenével várnak mindenkit, de a több, mint harminc vidéki helyszínen is különlegességekkel készülnek. Tavaly kiemelt helyszín volt Veszprémben a Jégcsarnok, idén pedig csatlakozott hozzá a Gyárkert is, ahol nem csak a jégpályát élvezhetik éjszakába nyúlóan a résztvevők, de az 5 darab 50 méteres hófánkpálya is várja azokat, akik új élményre vágynak.

A Gyárkert egy nagyszabású házibuli színpadává válik egy éjszaka erejéig, az exkluzív élményt, egy igazi jégdiszkót a Dj-pult mögött az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Shake it! csapata biztosítja, akik 17 órától zenélnek. A vendéglátóegységek is reggel 9 órától egészen este fél 12-ig nyitva tartanak, akárcsak egy téli hüttében, forralt bor és forró tea itt is biztos, hogy lesz. Maga a program ingyenesen látogatható mindenki számára, a pályák használata azonban a szokásos belépőárakhoz kötött.

A Jégcsarnokban több turnusban várják az érdeklődőket, amelyek között egy izgalmas hokimérkőzést is rendeznek: a Rampage Veszprém a Sportunion DHC Ice Cats Linz csapatával csap össze, míg az este jégdiszkóval zárul majd 19.00-21.30 között.

A két városi helyszín mellett érdemes lehet ellátogatni Balatonfüredre is, a Zákonyi-parkban felállított, összesen egy kilométer hosszúságú műjégpályán is lehetőséget kapunk az éjszakai korcsolyázásra és szórakozásra. 

vehir.hu
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   2024. április 27. 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. 2024. április 27. 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt Az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb tanulmányából aggasztó kép rajzolódik ki: a magyar serdülők a világ élvonalában vannak az alkohol kipróbálásában. tegnap 8:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.