Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fazekas Gergő öt gólt lőtt a lengyel élvonalban

2023. december 2. 22:57 // Forrás: MTI
A válogatott irányító Fazekas Gergő nyolc lövésből öt gólt szerzett az Orlen Wisla Plock csapatában, amely otthon 32-23-ra nyert a Piotrkowianin Piotrków ellen a lengyel férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A liga honlapja szerint a Lengyel Kupa-címvédő Plock 13 meccs után is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella második helyén.

A német élvonalban a TVB Stuttgart válogatott irányítója, Hanusz Egon két lövésből egyszer talált be a Hannover-Burgdorf ellen hazai pályán 32-28-ra megnyert találkozón. A válogatott jobbátlövő Ilic Zoran öt kísérletből három gólt dobott a HSV Hamburg együttesében, amely otthon 36-32-re kikapott a Rhein Neckar-Löwentől. A Stuttgart 14., a Hamburg 11. a tabellán.    

A válogatott kapus Palasics Kristóf négy védéssel járult hozzá a CB Ciudad de Logrono 34-31-es hazai győzelméhez a Fraikin BM Granollers ellen a spanyol élvonalban.    

Tóth Rajmond nyolc kísérletből hat gólt lőtt a címvédő Barcelonának a Frigoríficos del Morrazo együttesében, amely 38-32-re kikapott a címvédő katalánok otthonában. A CB Ciudad de Logrono a negyedik, a Frigoríficos del Morrazo a 15. helyen áll.

Dörnyei Borisz csapata, a szerb Dinamo Pancevo a harmadik fordulóban búcsúzott a férfi Európa-ligában, mivel az idegenben 33-23-ra elveszített első mérkőzést követően házigazdaként csak 29-25-re győzte le a román CS Minaur Baia Marét. A jobbszélső két lövésből egy gólt szerzett.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.