Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről

2023. november 30. 14:46
Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek.

Az egyik csoportszobában egy 16 négyzetméteres szőnyeg cseréje lett aktuális, ami közel 150 ezer forintjába került volna a Módszertani bölcsődének, ekkor keresték meg a belváros önkormányzati képviselőjét, Bázsa Botondot, aki képviselői keretéből finanszírozta ezt a kicsi, ám annál fontosabb beruházást a bölcsődében.

Korábban ugyanígy az udvaron a homokozók takarófóliáját is ő szerezte be. Ez szintén nem tartozik a leglátványosabb fejlesztések sorába, ám annál hasznosabb, hiszen megvédi a gyermekek játszóterét a szennyeződéstől, kiváltképp a macskák, vagy idetévedő állatok végtermékétől.

A képviselői keret egyébként minden megválasztott és egyéni választókörzettel rendelkező képviselőnek jár. Ezt az évi hárommilliós összeget a saját körzetük fejlesztésére fordíthatják. Az esetek többségében civil szervezeteket szokták segíteni, vagy kisebb infrastrukturális fejlesztéseket finanszíroznak belőle. A belvárosban Bázsa Botond például összesen félmillió forinttal a Módszertani bölcsődét segítette.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Van jövője az Óváros Piacnak? Van jövője az Óváros Piacnak? Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője a kistermelők – és az EKF gazdátlan projektjének, az Óváros Piacnak – fontosságáról beszélt a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. tegnap 13:59 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59 Lemondott Balog Zoltán közélet Lemondott Balog Zoltán Balog Zoltán református püspök a február 16-ai Zsinat értekezletén lemondott lelkészi elnöki tisztségéről.   2024. február 16. 17:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.