Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megújult a közkedvelt belvárosi pizzéria

2023. június 30. 11:45
Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozathoz kapcsolódóan, az „Utcakép Fejlesztési Program” pályázati felhívása keretében újult meg a közkedvelt belvárosi pizzéria.

A Lila Minden Kft. üzemelésében álló DellaRosso pizzéria megújításához kapcsolódóan 2022. év végén nyújtották be azt a projektötlet a VEB2023 Zrt által kiírt pályázati felhívásra, ami a pizzéria teraszfedési rendszerének kialakítására, a belső vizesblokkok akadálymentesítésére, és a pizzéria belső bútorzatának megújítására, azaz a Pizza Dellarosso vendéglátóipari szolgáltatásainak minőségi fejlesztésére vonatkozott.

A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. az „Utcakép Fejlesztési Program” keretében összesen 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást ítélt meg a Kedvezményezett Lila Minden Kft. részére, így a projektötletben bemutatott fejlesztések fizikai megvalósítása 2023. évben elindulhatott.

A pizzéria teraszrésze a fejlesztés időszaka alatt munkaterületté lett nyilvánítva, így azt a vendégek nem használhatták a megszokott módon, azonban a holnapi naptól kezdődően ismét birtokba vehetik azt a pizzázni vágyók. A változás már külső szemlélőként is jelentős, hiszen egy 24 m2 alapterületű, tolható és fixen üvegezett oldalfalakkal egyaránt ellátott alumínium szerkezetű teraszfedési rendszer került kialakításra, ami így lehetővé teszi a közkedvelt pizzéria 12 hónapon át tartó, maximális kapacitással történő üzemelését.

A fejlesztés megvalósítását követően a vendégek magasabb színvonalú szolgáltatást vehetnek igénybe az év minden hónapjában, hiszen a megújult teraszrendszernek köszönhetően megfelelő hőmérséklet biztosított mind a téli – fűthető fedett terasz – mind pedig a nyári hónapokban – motoros árnyékolókkal ellátott tetőüvegezés –. A teraszrész kivitelezési munkáival párhuzamosan a pizzéria belső vizesblokkja is megújult, mától a mozgásukban korlátozott vendégek is akadálymentesen tudják megközelíteni a vendéglátóhely teljes területét. A projekt keretében továbbá új eszközöket – asztalok, székek – is kihelyeztek, amik így biztosítják a pizzéria belső tereiben található bútorok egységes arculatát, valamint magas komfortszintjét.

A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az év hátralévő részében a veszprémi Pizza DellaRosso a megszokottnál még magasabb színvonalon, az Európa Kulturális Fővárosa cím viseléséhez méltó módon fogadhatja a városba érkező turistákat, valamint a régi/új vendégeket.

Projekt adatok:
Támogató Szervezet:                        Veszprém-Balaton 2023 Zrt.
Kedvezményezett:                              Lila Minden Kft.
Projekt azonosító:                              OC-UTC/3-2022/725105
Lila Minden Kft. vendéglátóipari szolgáltatásainak minőségi fejlesztés
Támogatás összege:                         20.000.000,- Ft
Projekt megvalósítás időszaka:       2022.08.01 – 2023.06.30.
Tervező:                                               Ulrich Tamás Zoltán
Projektmenedzser:                             Bartha László

vehir.hu
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. 2024. április 26. 14:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.