Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
18°C
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
18°C

További tizenhat helyszínen lesznek út- és járdafejlesztések Veszprémben

2023. november 15. 12:12
Elsősorban a lakossági igényekre reagálva döntött a város, hogy saját forrásból hol folytatja az útfelújításokat. A képviselők és az alpolgármester azt ígérték, hogy jövő év május közepéig elkészülnek ezek.

Már ezen a héten elindulnak a munkák öt különböző helyszínen Veszprémben, ahol nagyfelületű utakat és járdákat újítják fel, közölte kedden Hegedűs Barbara alpolgármester a fejlesztési csomag bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón.

Mint mondta, a mostani 205 millió forintos beruházást a város saját forrásból valósítja meg, és elsősorban a képviselőkhöz eljuttatott lakossági igények szerint határoztak arról, hogy hova vonulnak ki a munkagépek.

A sajtótájékoztatón jelen volt a képviselőtestületből Csík Richárd, Halmay Gábor, Sótonyi Mónika és Strenner Zoltán is, ugyanis mind a négy képviselő körzete érintett a fejlesztésekben.

Az első öt helyszín, ahol a munkaterületet már átadták a kivitelezőnek a Stromfeld, Orgona, Karacs, Egry utcák, ezeken járdafelújítás lesz, a Cholnoky utcában pedig parkolókat aszfaltoznak le még idén.

A munkák tavasszal tizenegy további területen folytatódnak és a tervek szerint 2024. május 15-ig mindenhol be is fejeződnek.

A teljes lista, hogy hol fejleszt az önkormányzat az alábbiakban tekinthető meg.

Mikszáth K. utca útfelújítás (Kodály Z. utca és Liszt F. utca között)
Kisréti utca vasúti átkelők közötti szakasza
Orgona utca járda felújítása
Lövőház utca járda felújítása (Füredi úttal párhuzamos szakaszon)
Madách utca járda felújítás
Stromfeld utca járda felújítása (textil áruház és mini KRESZ park között)
Megyeház tér burkolat felújítása
Karacs T. utca gyalogút felújítása
Cholnoky utca 25. előtti parkoló felújítása
Munkácsy utca 3. mögötti terület felújítása
Martonovics téri sportpálya burkolat felújítása
Csatári bekötőút szélesítésének felújítása, padka rendezése
Gyulafirátót, Szőlőhegy utca felújítása
Egry ltp. 25 - 41. előtti járda felújítása
Endrődi utcai garázsok melletti lépcső felújítása
Haszkovó utca 13. melletti járda felújítása

 

vehir.hu
további cikkek
Veszprém vármegyében 3326 diák tesz érettségi vizsgát Veszprém vármegyében 3326 diák tesz érettségi vizsgát Veszprém vármegyében mintegy 54 tantárgyból 3326 fő tesz érettségi vizsgát a 2024. évi tavaszi időszakban. Az írásbeli érettségi vizsgák 2024. május 3. – május 27. között zajlanak a középiskolák és a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal szervezésében. tegnap 15:28 A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez Az ”Otthon Veszprémben” részleteiről és az újszülöttek után járó támogatásról dr. Hegedűs Barbara alpolgármester tartott sajtótájékoztatót hétfő reggel a Városházán. tegnap 15:56 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. tegnap 9:21 Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Felnőtt férfi labdarúgó válogatottunk sorozatban harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, június 14-től pedig kiderül, hogy idén meddig menetel csapatunk Marco Rossi vezetésével. Most ismét egy játékra hívjuk olvasóinkat, ahol leginkább a labdarúgó Európa-bajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatos tudásra lesz szükség, hogy aztán a szerencsések megnyerhessék a három darab tízezer forint értékű sportszer vásárlási utalvány egyikét. tegnap 11:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.