Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 13. Antal, Anett
Veszprém
17°C
2024. június 13. Antal, Anett
Veszprém
17°C

További tizenhat helyszínen lesznek út- és járdafejlesztések Veszprémben

2023. november 15. 12:12
Elsősorban a lakossági igényekre reagálva döntött a város, hogy saját forrásból hol folytatja az útfelújításokat. A képviselők és az alpolgármester azt ígérték, hogy jövő év május közepéig elkészülnek ezek.

Már ezen a héten elindulnak a munkák öt különböző helyszínen Veszprémben, ahol nagyfelületű utakat és járdákat újítják fel, közölte kedden Hegedűs Barbara alpolgármester a fejlesztési csomag bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón.

Mint mondta, a mostani 205 millió forintos beruházást a város saját forrásból valósítja meg, és elsősorban a képviselőkhöz eljuttatott lakossági igények szerint határoztak arról, hogy hova vonulnak ki a munkagépek.

A sajtótájékoztatón jelen volt a képviselőtestületből Csík Richárd, Halmay Gábor, Sótonyi Mónika és Strenner Zoltán is, ugyanis mind a négy képviselő körzete érintett a fejlesztésekben.

Az első öt helyszín, ahol a munkaterületet már átadták a kivitelezőnek a Stromfeld, Orgona, Karacs, Egry utcák, ezeken járdafelújítás lesz, a Cholnoky utcában pedig parkolókat aszfaltoznak le még idén.

A munkák tavasszal tizenegy további területen folytatódnak és a tervek szerint 2024. május 15-ig mindenhol be is fejeződnek.

A teljes lista, hogy hol fejleszt az önkormányzat az alábbiakban tekinthető meg.

Mikszáth K. utca útfelújítás (Kodály Z. utca és Liszt F. utca között)
Kisréti utca vasúti átkelők közötti szakasza
Orgona utca járda felújítása
Lövőház utca járda felújítása (Füredi úttal párhuzamos szakaszon)
Madách utca járda felújítás
Stromfeld utca járda felújítása (textil áruház és mini KRESZ park között)
Megyeház tér burkolat felújítása
Karacs T. utca gyalogút felújítása
Cholnoky utca 25. előtti parkoló felújítása
Munkácsy utca 3. mögötti terület felújítása
Martonovics téri sportpálya burkolat felújítása
Csatári bekötőút szélesítésének felújítása, padka rendezése
Gyulafirátót, Szőlőhegy utca felújítása
Egry ltp. 25 - 41. előtti járda felújítása
Endrődi utcai garázsok melletti lépcső felújítása
Haszkovó utca 13. melletti járda felújítása

 

vehir.hu
további cikkek
Can you make it? – A Pannon Egyetem három volt diákja telefon és pénz nélkül vágott át Európán Can you make it? – A Pannon Egyetem három volt diákja telefon és pénz nélkül vágott át Európán Mi kell ahhoz, hogy készpénz, hitelkártya és mobiltelefon nélkül, egy tálca Red Bullt valutaként használva vágjunk át fél Európán? Ezt a kérdést válaszolta meg három volt diákja a Pannon Egyetemnek, Horváth Ádám, Csrepka Máté és Hutvágner Dániel, amikor részt vettek a Red Bull „Can You Make It?” kihívásban. A verseny során 1257 nevű csapatukkal Milánóból Berlinbe utaztak, összegyűjtve a legtöbb pontot a magyar csapatok közül. ma 14:51 A NATO-főtitkárral tárgyalt Orbán Viktor A NATO-főtitkárral tárgyalt Orbán Viktor Minden NATO-területen kívüli katonai akció csak önkéntes jellegű lehet, ezt a mai tárgyaláson Jens Stoltenberg megerősítette, így Magyarország megkapta azokat a garanciákat, amelyekre szükségünk van - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatón. tegnap 11:55 Műfüves pályát és útfelújítást adtak át Nemesvámoson Műfüves pályát és útfelújítást adtak át Nemesvámoson Elkészült egy műfüves pálya a sportcsarnok mellett, leaszfaltozták a Baláca és a Perkáta utcákat: két projektet is átadtak szerdán Nemesvámoson. tegnap 20:19 'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet' 'Mert tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet' 2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training Balaton tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken két idősávban, 14 és 16 órától több, mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők kellemes, balatoni panorámás környezetben. tegnap 11:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.