Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
19°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
19°C

Workshop a Pannon Egyetemen

2010. június 23. 5:00
A Műszaki Informatikai Kar nemzetközi nyári egyetemet rendez június 21. és július 2. között június, Jiří Klemeš professzor vezetésével.

Jiří Klemeš a brnói műszaki egyetemen diplomázott, majd közel húsz évet Angliában dolgozott. Sokéves tapasztalata van kutatásokban és ipari projektekben, sikeres projektkoordinátor, és a Pannon Egyetem tanára.

Fő témái a folyamatintenzitás, folyamatoptimalizálás és régiós folyamatadaptálás. Nemzetközi hírű neves szakemberek, professzorok tartanak előadásokat. Szomszédos országok diákjai vesznek részt a programon, mely elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt közvetít. Eddig 20 előadó, 25 résztvevő érkezett 11 országból, magyar, görög, osztrák, szlovák, szlovén, angol, román, cseh, amerikai, finn, és ukrán. Nem kreditekért érkeztek, néhányan közös projektek miatt érkeztek. Hasonló szakterületű emberek beszélgetnek egymással eszméket cserélnek. Az előadások és fórumok az I épületben vannak hétköznaponként. Természetesen a programok között szerepel városnézés is Veszprémben.

Ódor Eszter

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.