Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jó hangulatban zárult a tizedik Bakony Expo

2023. november 12. 17:20
Vasárnap délután, vagyis a záró nap vége felé az eredményhirdetésre is sor került. Az idén jubiláló Bakony Expo rendkívül sok érdeklődőt hozott az Arénába.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő is felszólalt a záró eseményen, elsőként köszönetet mondott az elnök Sövényházi Balázsnak és csapatának, akik évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy az álmokból, az elképzelésekből valóságot lehet teremteni, azóta pedig évről-évre helytállnak és tovább erősödnek. A képviselő szerint az egyik legjelentősebb fokmérője a sikerességnek az az, hogy mennyien látogatják a rendezvényt: idén számolták a százezrediket.

A beszéd után az eredményhirdetés következett: a látogatók négy kategóriában szavazhattak. Idén a legszebb stand Otília Standja lett. A kedvenc termék a Csokomák standnál volt, a szavazók szerint a csokinyalókák bizonyultak a legjobbnak. A kedvenc kiállító Rozálesz lett, míg a kedvenc hely kategóriát a Szafi mindenmentes termékei stand nyerte el.

Az eseményen a kincskereső kicsiknek sorsolással is készültek, értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak tehát a legkisebbek is.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást köztársasági elnök Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson. ma 18:19 A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról 188 igen szavazattal, 6 nem ellenében elfogadta az Országgyűlés a Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról szóló jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló javaslatot. ma 18:09 Közönségtalálkozó a veszprémi bamakós csapattal Budapest-Bamako Közönségtalálkozó a veszprémi bamakós csapattal A Vehir.hu a veszprémi bamakós csapat médiapartnereként szeretettel vár mindenkit a közönségtalálkozón, ahol Vermes Gábor és Szűcs Dávid elmesélik az élményeiket és legizgalmasabb tapasztalataikat az idei Budapest-Bamako Rally-ról. A helyszínen megtekinthető lesz az a több mint negyvenéves Mercedes W123 típusú autó is, amivel a két helyi férfi megtette a 9200 km-es távot. ma 15:14 Miért nem a nép választja meg a köztársasági elnököt? Miért nem a nép választja meg a köztársasági elnököt? Vajon miért alakult úgy Magyarországon, hogy a köztársasági elnököt nem a nép választja meg, hanem az a 199 képviselő, akik az Országgyűlésben ülnek? Jogos a kérdés, hogy jobb lenne-e, ha ezt a döntést is közvetlenül az emberekre bíznák, ahogy az időről időre felmerül, amikor éppen turnusváltás van a Sándor-palotában. Cikkünkben bemutatjuk a rendszerváltás korának dilemmáit a közvetlen elnökválasztással kapcsolatban, végül rátérünk arra, hogy mi kellett ahhoz, hogy 2024-ben Sulyok Tamás jelölt lehessen. ma 10:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.