Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rosta Miklós volt a Dinamo legeredményesebbje

2023. november 10. 22:37 // Forrás: MTI
Rosta Miklós hét góllal járult hozzá a Dinamo Bucuresti 43-34-es győzelméhez az AHC Potaissa Turda ellen a román férfi kézilabda-bajnokság pénteki játéknapján.

A román szövetség honlapja szerint a válogatott beállónak, Rosta Miklósnak nyolc kísérlete volt a hazai pályán lejátszott találkozón. A címvédő Dinamo tíz meccs után tíz győzelemmel vezeti a tabellát.    

A francia élvonalban a Paris Saint-Germain áll tökéletes mérleggel, mivel otthon 40-32-re megverte a Dijon Métropole együttesét. A fővárosiaknál a válogatott jobbátlövő, Máthé Dominik öt kísérletből háromszor volt eredményes.    

A német másodosztályban Éles Benedek négy lövésből két gólt szerzett a GWD Minden színeiben, ám csapata otthon 33-30-ra kikapott a BBM Bietigheimtől. A Minden így négy sikerrel, egy döntetlennel és hat vereséggel áll a tabellán.

Az élvonalban a Hanusz Egont foglalkoztató TVB Stuttgart házigazdaként 31-29-re legyőzte a Göppingent, de a válogatott irányító nem talált be.

vehir.hu
további cikkek
Mikler sajnálja, hogy elmaradt a születésnapi csoda kézilabda Mikler sajnálja, hogy elmaradt a születésnapi csoda A kapus Mikler Roland sajnálja, hogy nem tudott „csodát tenni” a Szeged színeiben, és csapata 31-30-ra kikapott a címvédő Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki játéknapján, egy nappal a negyvenedik születésnapja előtt.   tegnap 11:34 Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. 2024. szeptember 19. 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. 2024. szeptember 19. 20:16 Szeptember végétől összetartáson vesz részt a férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Szeptember végétől összetartáson vesz részt a férfi kézilabda-válogatott Szeptember utolsó napjától nem hivatalos válogatott időszakban tart ötnapos edzőtábort a férfi kézilabdázók nemzeti csapata. 2024. szeptember 19. 11:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.