Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Januárban érkezik az ország egyik legnagyobb élő tánc show-ja Veszprémbe: a Mamma mia! Dance show

2023. november 1. 10:47
Az év egyik, hanem a legegyedülállóbb eseménye érkezik januárban Veszprémbe, a Veszprém Arénába, ahol is a sokak által közkedvelt musical, a Mamma Mia! című film híres táncait keltik életre egy nagyszabású tánc show keretein belül.

A Mamma Mia! 2008-ban debütált és azóta is töretlen sikernek örvend, többek között a fantasztikus szereplők, csodás helyszínek és a megunhatatlan ABBA zenék miatt. A történet szerint Donna (Meryl Streep) egyedülálló anyaként neveli 20 éves lányát Sophie-t (Amanda Seyfried) egy görög szigeten. Sophie-nak közeledik az esküvője, ő azonban meghívja édesanyja 3 volt szerelmét az esküvőjére mindenki tudta nélkül, hogy megtudja ki az ő édesapja, ezzel azonban mindenki életét örökre megváltoztatja. 

A Mamma Mia! Dance show ennek a nagysikerű filmnek a zenéit és koreográfiáit újragondolva fogja életre kelteni, közel 20 táncossal, akik a Montage Dance Center, illetve a Backstage SE. profi csapatait erősítik. Az este sztárvendégei Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes versenytáncosok lesznek. Rengeteg látványelem, csillogó és flitteres ruhák, fantasztikus zenék és tehetséges táncosok fogják szórakoztatni egy egész estén át a kedves érdeklődőket. Az ország egyik legnagyobb tánc show-jának a veszprémi Veszprém Aréna fog otthont adni január 20-án, szombaton. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.