Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Stílusos napszemüveggel vigyázhatunk gyermekünk szemére

2023. október 27. 9:11

A szem egészségének megőrzését nem lehet elég korán elkezdeni. Pici korban az UV-sugarak alattomos módon okozhatnak hosszú távú károkat, ezért fontos már időben védelmet nyújtani a gyermekek szemének.

Stílusos, jópofa és még hasznos is: a kicsikre szabott napszemüvegek több lényeges feladatot is ellátnak. Egyfelől megóvják a gyerekek pupilláját a káros sugarak elnyelésétől, másfelől a divatos darabok tökéletes kiegészítői lehetnek az öltözéknek. Most bepillantást kaphatsz, hogy milyen veszélyekre érdemes odafigyelni és miként óvhatod ezektől gyermeked szemét.

Miért szükséges napszemüveget viselniük a gyerekeknek?

Sokan nincsenek tisztában vele, de szemünk a gyermekkor során nyeli el az ártalmas UV-sugarak jelentős részét. A gyerek napszemüvegek ezzel szemben nyújtanak védelmet. Ez többnyire annak tudható be, hogy a pupilla kisebb korban jobban ki van tágulva, így a szervezetünk természetes védelme nem elég hatékony. Továbbá azt a tényt sem lehet megkerülni, hogy a Föld láthatatlan védőpajzsa, az ózonréteg egyre kevésbé tudja megszűrni a Napból érkező ártó sugárzást. 

Van azonban megoldás erre a problémára, hiszen a Pippadu webshopban elérhető, minőségi Leosun napszemüvegek kifejezetten ennek a célnak az orvosolására születtek a legkisebbek számára.

Rögtön az elején el kell oszlatnunk egy tévhitet: nemcsak nyáron, hanem ősszel és télen is nagyon oda kell figyelnünk a fiatalok szemére, hiszen ebben az évszakban a nap alacsonyabban van. Nem muszáj tehát verőfényes napsütés ahhoz, hogy a kockázat indokolttá tegye a szükséges óvintézkedéseket. És hogy milyen megoldással lehet elejét venni ennek? A baba és gyerek napszemüvegek viselése kezdetben mókás játék, ám az önfeledt pillanatokon túl a szem egészségének megőrzéséhez is nagyban hozzájárul.

A szél ellen is hatékony védelmet nyújt

Kevés szó esik a szél, illetve az erős huzat okozta esetleges megbetegedésekről. Bizony, a picik szeme sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, így a napfény mellett számos környezeti hatásnak kell ellenállniuk. A napszemüveggel könnyűszerrel gátat vethetünk a pollen és egyéb szennyeződések okozta kellemetlen panaszoknak.

Gyakran előfordul, hogy a látszólag ártalmatlan fuvallatok kiszárítják a kicsik szemét. A Pippadu széles termékkínálatában megtalálható napszemüvegek korcsoport szerint nyújtanak biztonságot, ráadásul igazán stílusos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Nulla éves kortól egészen nagyobbakig

Természetvédelmi szempontokat követve a Pippadu webáruházában fellelhető termékek innovatív, környezetbarát anyagból készülnek. Az uniszex napszemüvegek időtálló dizájnja akár generációkon átívelő életutat is bejárhat. A CE-minősítéssel rendelkező termékek újszülött kortól kezdve egészen 12 éves korig ideális választás.

Megnyerő külső, csúcsszuper védelem, ezeket szem előtt tartva készülnek el a cég kínálatában fellelhető Leosun napszemüvegek.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.