Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Infra fűtőtestek felhasználási területei

2023. október 27. 9:08

A legtöbb esetben idővel felmerül kérdésként a külső helyiségek fűtési módja, hiszen akkor használhatjuk ki igazán a teraszunk adta lehetőségeket, ha a hideg időszakban is igénybe vehetjük. Éppen ezért az alábbi cikkben az infra fűtőtestek kapcsán osztunk meg hasznos tudnivalókat.

Komfortosabb környezet megteremtése

A Teraszok.hu teraszmegoldások kínálatát böngészve láthatjuk, hogy speciális fűtőelemek is beszerezhetők náluk, például a Luxeva infra teraszfűtő, amelyet kifejezetten a külső terek hőmérsékletének komfortosabbá tételére terveztek.

Ajánlott mindazoknak, akik szeretnek a “szabadban” időt tölteni, például kinti családi összejöveteleket tartani, közös sütögetéssel, étkezésekkel. A külső helyiségek elengedhetetlen eleme, pláne ha a hűvösebb időszak beköszöntével sem mondanánk le a teraszhelyiség használatáról.

Az infra fűtőtestek előnyei, hogy a fűtési erősség állítható, 1000 és 2500 W között, ugyanakkor azonnali felmelegedést kínálnak, tehát nem kell sokat várnunk, hogy javuljon a hőérzetünk. A termékek időjárásállóak, vagyis nem tesz kárt bennük az eső, a hó, sőt, még a szélvihar sem. Erről az IP65 védettségi besorolás is tanúskodik.

Ami még mellettük szól, hogy nem szárítják a levegőt – ellentétben a klasszikus fűtőtestekkel –, valamint zaj- és szagmentesek, illetve csökkentett fénykibocsátással rendelkeznek.

Lehetőségünk nyílik “okos vezérlésre”, ugyanis beépített wifi-egységgel felszereltek, ugyanakkor távirányítós és funkciógombos irányítást is lehetővé tesznek. A számunkra legkényelmesebb módon, igényeinkre szabottan üzemeltethetjük őket.

Miért érdemes a Luxeva infra teraszfűtők mellett dönteni?

Általuk biztonságosan hozhatunk létre kellemesebb hőfokot, ugyanis ezek a termékek túlmelegedés elleni védelemmel ellátottak. Ez azt jelenti, hogy a fűtési szint lecsökken ilyen esetekben, ha pedig ez nem orvosolná a problémát, figyelmeztet, majd automatikusan kikapcsol.

Időzítő funkciót is igénybe vehetünk, ami szintén könnyebbséget jelent és kényelmesebbé teszi az alkalmazásukat. A hőmérséklet beállítható 18 és 37 fok között, tehát ideálisak teraszhelyiségekbe, vendéglőkbe, sőt még beltéren is.

Ha tehát négy évszakos teraszfedésben gondolkodunk, az infra fűtőberendezések sem hiányozhatnak.

A tökéletes otthon megteremthető

Nem vagyunk egyedül azzal az igénnyel, hogy a külső teret is szeretnénk minél jobban kihasználni, hiszen a terasz egyfajta meghosszabbítása házunknak. Sokakban mégis az a kép él, hogy egyedül nyáron, esetleg tavasszal vehetjük igénybe. Az igazság az, hogy egész évben használhatóvá tehetjük, s ebben számíthatunk a Teraszok.hu szakértő csapatára.

Ráadásul a beruházás nemcsak számunkra biztosít előnyöket, hanem az ingatlan értéke is jelentősen növelhető, ami szintén nem elhanyagolandó szempont.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.