Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
12°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
12°C

Válaszd a korszerű, gondozást nem igénylő alumínium kerítéseket!

2023. október 24. 11:19

Hol vannak már azok az idők, amikor az ingatlantulajdonosok rendszeres időközönként maguk csiszolták, mázolták a kerítéseket! Manapság, aki csak teheti, lecseréli meglévő fa- vagy fémkerítését gondozásmentes típusúra, hogy ne legyen vele gondja.

Az időtényező egyre nagyobb szerepet játszik rohanó világunkban, ennek érdekében előnyben részesítjük a különféle épületszerkezetek esetében azokat az anyagokat, amelyek nem igényelnek utógondozást, ismétlődő karbantartást. Ezáltal nemcsak időt nyerünk, hanem jelentős költséget is megtakaríthatunk. De az építészeti trendek hatására is egyre többen választják a modern, letisztult megjelenésű alumínium kerítésrendszereket.

A gondozásmentes kerítéseké a jövő

Ma a gondozásmentes kerítés áll a képzeletbeli toplisták élén, ezt a típust keresik a legtöbben, az egyszerű vonalvezetésű, minimál stílusú alu kerítés léc mellett teszik le a voksukat, de kedveltek a kevésbé időtálló, de ugyancsak gondozásmentes WPC kerítések is.

Bár egy gondozott, ízléses fakerítésnél nincs szebb látvány, szépségének ára van, rendszeres karbantartást, kétévenkénti időigényes utókezelést igényel. A csiszolás és festés nemcsak fárasztó, de hosszadalmas is, a költségeiről nem is beszélve, azonban ha elhanyagoljuk, azzal az élettartamát kockáztatjuk.

Szerencsére találni ma már – akárcsak a nyílászárók esetében – a természetes fához megszólalásig hasonlító, azonban időtálló, strapabíró fa hatású alumínium kerítéseket is.

A minimál stílus kedvelőinek azonban még inkább elnyeri a tetszését a standard vagy a magánszféra védelmét garantáló zárt alumínium kerítés, amely az igényeknek megfelelő színárnyalatokban rendelhető a Kerítés Profil oldalán.

Az alumínium kerítések előnyei

Az alumínium profilokból készült kerítések legnagyobb előnye a gondozásmentesség, ami ez esetben azt jelenti, hogy nem szükséges őket karbantartani, mégis hosszú évekig megőrzik szépségüket, színüket. Eső-, fagy- és viharállók, így ha ezt választod, elfelejtheted a kerítésápolás fáradságos munkáját.

Az exkluzív, prémium megjelenésű alumínium kerítésrendszerek az otthonok méltó díszei lesznek nemcsak az első években, de akár több évtizedig is. A rendszerelemek lehetőséget adnak arra, hogy egyedi kerítést építhess, ugyanis ízlésed és igényeid szerint alakíthatod a profilok elrendezését és távolságát.

Alakítsd a környezeted ízlésesen, egységesen!

Az alumínium kerítéselemek lehetőséget adnak arra, hogy a kerítésen kívül más építményeket is ugyanabból az anyagból alkoss meg, így az épület és a kert megjelenése egységes marad.

Építhetsz belőlük terasz- és lépcsőkorlátot, esztétikus kukatárolót, a nap ellen védelmet adó pergolát, de manapság divatos falburkolatként is használhatod a jóval kevésbé időtálló fa burkolóelemek helyett, a felhasználási módoknak csak a fantáziád szabhat határt.

Élj az alumínium kerítésprofilok adta szabadsággal, alkoss egyedi kerítést és kültéri építményeket, és munkád végeztével dőlj hátra, mert többet nem kell foglalkoznod velük!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.