Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
10°C
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
10°C

Játszótérfejlesztés a Pöltenberg Ernő utcában

2023. október 21. 22:39 // Forrás: LMP
Az idei veszprémi költségvetésbe, annak áprilisi módosítása során, ötmillió forint lett betervezve a Pöltenberg Ernő utcai játszótér fejlesztésére – közölte az LMP veszprémi önkormányzati képviselője. 

Gerstmár Ferenc közleményében azt írja: a beruházás megkezdése előtt több, a Bakonyalja városrészben lakó, kisgyermekes szülő véleményét kikérte, majd eljuttatta a felmerült ötleteket a városfejlesztési irodához, akik az igényeket és az anyagi lehetőségeket figyelembe véve összeállították a műszaki tartalmat.

Fotó: Gerstmár FerencFotó: Gerstmár Ferenc

A homokozóhoz keretet alakítottak ki, aminek köszönhetően kényelmesen körbeülhetővé válik a terület. A felállított baba-mama hinta egy egymással szemben elhelyezkedő lap és bölcsőhinta együttese, így a játék közben is könnyedén tarthatja a szülő a gyermekével a szemkontaktust. Ezeken túlmenően egy fejlesztő játék szerezhet örömet a kicsiknek. A kombinált eszköz az életkori sajátosságoknak megfelelő kreativitást igényel használóitól.

"A 2024-es költségvetés tervezésekor újra kezdeményezni fogom, hogy a játszótér közelében ivókutat létesítsen az önkormányzat a minél komfortosabb szabadidő-eltöltés érdekében" – zárja sorait Gerstmár.

vehir.hu
további cikkek
Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz 2024 a veszprémiek éve lesz a költségvetés alapján is, melyről csütörtökön dönt a közgyűlés. A Fidesz-KDNP frakciója már biztosan támogatni fogja a tervezetet. ma 15:04 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje választás 2024 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje Dobrev Klára személyesen és a nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció, valamint majdnem az összes ellenzéki párt felsorakozott Hartmann Ferenc, veszprémi szocialista képviselő mögött az önkormányzati választáson, aki így Porga Gyula újabb kihívójaként jelent meg. A hétfői bejelentésen szinte nem volt olyan ellenzéki pecsét, amit ne akartak volna Hartmanra ragasztani, miközben ő egy egyszerű szociális programot hirdetett meg Veszprémben. ma 3:15 Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást köztársasági elnök Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson. tegnap 18:19 A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról 188 igen szavazattal, 6 nem ellenében elfogadta az Országgyűlés a Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról szóló jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló javaslatot. tegnap 18:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.