Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C

Megérkeztek a 2023-as őszi körömtrendek: ezek most a legtrendibb árnyalatok!

2023. október 17. 13:19

Idén októberben már valóban beköszöntött az ősz. Ahogy a vékony felsőket lassan felváltják a kötött sálak és szövetkabátok, úgy jelennek meg a körmökön is a hűvösebb, sötétebb árnyalatok. Műkörmösként a divat változásaival együtt dobban a szíved? Már mutatjuk is az idei ősz slágerszíneit!

Középpontban a csokoládé és annak minden árnyalata

Az ősz a legtöbbeknek a bekuckózás és a maratoni filmezések ideje. Na és persze a nasiké: az édesszájúaknak ilyenkor a csoki minden formája jólesik. Szeressük akár forró italként, akár bonbonként, az új latte trend szerint a barna különböző árnyalatainak a körmökön is helye van. A latte irányzat nyáron kezdett teret hódítani magának, akkor még csak a sminkekben. A barna különböző árnyalataiért rajongó klienseid imádni fogják a Roniki géllakkjait. Különösen a Nude széria 12 színét: a melegbarna árnyalatokat és a világosabb, pasztelles tónusokat.

Milyen árnyalatok kapnak még főszerepet?

A barna korántsem tör egyeduralomra. Ahogy az avar színpalettája, úgy az idei őszi divatirányzatok is rendkívül sokoldalúak. Íme még néhány szín, melyekre a hűvösebb évszakban vendégeid is felfigyelhetnek:

1. Szürke, egy kis csavarral
Az idei divatban később is megjelenik majd a szürke, mint meghatározó tónus. Viszont nem úgy, ahogy eddig megszokhattuk. Annak különösen a bézs rajongói örülhetnek majd, hogy kedvenc árnyalatuknak egy új oldalát ismerhetik meg: a greige-t. Ez egy szürkével kevert, hűvös tónusú, barnás szín.

2. Rózsaszín varázs
A Barbie-mánia lenyomata még az őszi hónapokban is érzékelhető: a milky pink és milky white a hideg évszak nagy slágerei lehetnek. Tökéletesek franciamanikűr-alapnak, de önmagukban is. Mellettük egy élénkebb árnyalat, a New York-i divathéten nagy sikert aratott fukszia is sokak szívébe belopja majad magát.

3. Az őszi erdő színei
A narancssárga, bordó, vörös és terrakotta levelek színei a körmökön is csodásan mutatnak. Az élénkebb, bevállalósabb személyiségeknek ez az irányvonal különösen nagy kedvence lehet: a vöröses árnyalatok eleganciája örök. A narancsos körmök pedig egy merészebb, akár halloween stílusú manikűrnek is izgalmas alapját képezhetik majd.

+1. Metálos, sötét tónusok
Feltűnő és misztikus: a bordó, metálzöld, metálkék vagy épp grafitszürke árnyalatok karakteres ellenpontjai (vagy épp kiemelői) lehetnek bármilyen stílusnak. Jellegük miatt alkalmakra, bulikra kérhetik majd őket a legtöbben.

Tartós, mégis környezetbarát lakkokat keresel?

A Roniki termékei mindkét feltételnek eleget tesznek. A géllakkok több héten át is megőrzik tartósságukat: színük és kopásmentességük sokáig megmarad. Mindezt anélkül, hogy károsítanák viselőik egészségét, ugyanis természetes összetevőkből készültek – káros anyagok hozzáadása nélkül.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.