Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Városrészi zászlók gyártása és kihelyezése, játszóterek fejlesztése

2023. október 9. 14:16

A projekt azonosítószáma: ET-INF-2022-796468

2023.10.06

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata az Európa Kulturális Fővárosa 2023 cím viseléséhez kapcsolódóan, a ,,Városrészi zászlók gyártása és kihelyezése, játszóterek fejlesztése” című projekt keretében infrastrukturális fejlesztések megvalósítására kapott lehetőséget.
A projekt keretén belül megkezdődött Veszprém frekventált elhelyezkedésű játszótereinek bővítése, melynek keretében új játszóeszközök kerülnek kihelyezésre, hogy a gyermekek rendezett és igényes körülmények között használhassák közösségi tereinket.

A támogatásnak köszönhetően a veszprémi pöltenberg, zápor, és tátorján utcai, valamint gyulafirátóti játszótereken új játszóeszközök, fitneszeszközök és napvitorla kerül kihelyezésre. 
A tervezett fejlesztés szervesen kapcsolódik az Európa Kulturális Fővárosa 2023. projekt célkitűzéseihez, annak irányelveihez, így Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint Kedvezményezett támogatásban részesült a VEB2023 Zrt. részéről.

A végleges műszaki tartalom alapján a kivitelezési feladatokat a S-Tér Kft. végzi, bruttó 22,5 millió Ft összértékben, és várhatóan 2023. végén már birtokba vehetik a gyermekek a megújult játszótereket.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.