Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 4. Barbara, Borbála
Veszprém
-4°C
2023. december 4. Barbara, Borbála
Veszprém
-4°C

Kukoda nyert, Tislér ezüst-, Wild bronzérmet szerzett

2023. október 3. 8:11
A VESC – Weapon Group küzdősportolói eredményesen szerepeltek az elmúlt hétvégén Baján rendezett WFC K1 Magyar Kupán.

Kukoda Tamás (-81 kg) K1 light kategóriában, junior korosztályban mérette meg magát. A veszprémi versenyző az első meccsén kicsit tanácstalan volt, de ezen túllendülve kemény támadásokkal felőrölte az ellenfelét. A döntőben szorosabb meccset vívott egy nagyon kemény ellenfél ellen: pontozással végül Kukoda nyerte a kupát.

Balról jobbra: Dobos Gergely, Wild Dániel, Kukoda Tamás és Tislér PéterBalról jobbra: Dobos Gergely, Wild Dániel, Kukoda Tamás és Tislér Péter

Tislér Péter (-86 kg) a felnőttek között K1-ben bizonyított. Az első találkozóját hamar rövidre zárta TKO-val, de a döntőben nem sikerült fenntartania a mentális fókuszt: a hideg fejre bekapott pontos boxkombinációk után, többszöri rászámolással leléptették a bírák.

Wild Dániel (+91 kg) csakugyan a felnőttek között, de K1 light szabályrendszerben küzdött. A 16 kilogrammal nehezebb riválisával szemben tisztességgel helytállt, pontozással maradt alul.

Dobos Gergely, a VESC – Weapon Group edzője portálunk kérdésére elmondta, büszke versenyzőire, akikkel továbbra is lelkiismeretesen fog dolgozni. Dobos a szurkolás mellett az egyesület támogatásáért is köszönetet mondott.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.