Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C

Veszprémi cégeknek köszönhetően fitneszparkkal gazdagodott a Kozmutza Iskola

2023. szeptember 28. 16:13
Az Ada-Bau és a Kozmotech többmilliós felajánlásával a Royal-Kert szabadtéri fitneszgépeket telepített a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola udvarára. A hivatalos átadót szerdán tartották az intézményben.

Az eseményen Ovádi Péter országgyűlési képviselő is jelen volt, aki úgy fogalmazott, az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy a veszprémi cégek sosem feledkeznek meg a társadalmi szerepvállalásukról: egy nemes ügy érdekében újabb összefogás alakult ki.

Az Ada-Bau, a Kozmotech és a Royal-Kert együttműködését a szeretet hívta életre!

– hangsúlyozta Ovádi, aki az említett cégek mellett az intézmény összes dolgozójának is köszönetet mondott a lelkiismeretes tevékenységükért.

Kamondy Renáta, a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola megbízott igazgatója rámutatott, az intézetükben huszonegy osztály számára csupán egy kisebb tornaterem volt adott a napi sporttevékenység elvégzésére, így a kültéri fitneszpark hatalmas segítséget jelent számukra.

A veszprémi cégeknek köszönhetően régi álmunk valósulhatott meg!

– nyomatékosította a vezető.

Az öt kültéri fitneszgépet, amelyeken egyszerre heten sportolhatnak szerdán már birtokba is vehették a gyermekek. Az Ada-Bau és a Kozmotech közel három millió forintot adományozott a fejlesztésre, amelynek kialakításában a Royal-Kert nyújtott további bérmentes segítséget.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Novák Előd Veszprémben: alkotmányos védelmet a készpénzhasználati jognak! politika Novák Előd Veszprémben: alkotmányos védelmet a készpénzhasználati jognak! Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke Veszprémben tartott lakossági fórumot szombaton, ahol a WHO-szerződéssel kapcsolatos aggályok is terítékre kerültek, valamint elhangzott, hogyan szeretné megvédeni pártja a készpénzhasználathoz való jogot. ma 10:06 Karikó Katalin és Krausz Ferenc átvette a Nobel-díjat Nobel-díj Karikó Katalin és Krausz Ferenc átvette a Nobel-díjat Átvette a Nobel-díjat vasárnap Stockholmban Karikó Katalin biokémikus és Krausz Ferenc fizikus. tegnap 18:08 A veszprémi városrészekben kisebb közösségekben készülnek az ünnepekre advent A veszprémi városrészekben kisebb közösségekben készülnek az ünnepekre A Cholnoky-lakótelepen, a Jeruzsálemhegyen és az Egyetemvárosban is saját kisebb, de jó hangulatú összejövetelekkel készültek már a héten is az ünnepekre, miközben a belvárosban megnyílt a télki Gyárkert, az ActiCity-ben pedig kézműves karácsonyi vásárt tartottak. Mutatjuk előbbieket is. tegnap 15:55 Bohém adventi kézműves- és designvásár: kedves, minőségi és izgalmas Bohém adventi kézműves- és designvásár: kedves, minőségi és izgalmas A Kossuth utcai elmaradó karácsonyi vásáron túl is van adventi hangulat Veszprémben, ehhez csak el kellett menni szombaton az ActiCity-hez, ahol 50, valódi minőséget képviselő kiállítóval szervezték meg a Bohém kézműves- és designvásárt szombaton. A vásári programok vasárnap is folytatódnak a környéken. Képriportunkban mutatjuk a szombati legjobb pillanatokat. tegnap 11:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.