Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 4. Barbara, Borbála
Veszprém
0°C
2023. december 4. Barbara, Borbála
Veszprém
0°C

A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház

2023. szeptember 21. 11:17 // Forrás: Nyitókép: Pannon Várszínház / részlet A Pál utcai fiúk című előadásból
Bár az önkormányzat és az Európa Kulturális Főváros program is a színház mellett áll, most mégis a közönsége támogatására is szüksége van a teátrumnak, tették közzé a közösségi médiában.

A Pannon Várszínház független színház, ami 23 éve társadalmi összefogás eredményeképp jött létre, ez év derekán váratlan csapás érte - áll a bejegyzésben, amit Facebookon tettek közzé.

„Állami pályázataink – melyek alapvető működési kiadásainkat fedezték volna – nem részesültek támogatásban. Bár előadásainkat teltházzal és nagy sikerrel játszuk országszerte, a VEB2023 és városunk önkormányzata mellettünk áll, fennmaradásunkat mindez nem tudja teljes mértékben biztosítani” – írják.

Ezért arra kérik a közönséget, hogy a színházat egy jelképes színházjegy nagyságrendjével, 7000 Ft-tal vagy a támogatói jegy árának megfelelő 15 000 Ft-os összeggel támogassák.

Hozzáteszik, hogy a Pannon Várszínház közhasznú szervezet, ezért társasági adóalanyoknak lehetőségük van kedvezményes adományozásra, melynek 20%-át adóalap-csökkentő tételként számolhatják el.

A számlaszámuk: 73200189-11203757-00000000

Kérik, hogy a megjegyzés mezőben tüntessék fel az „adomány” szót.

vehir.hu
további cikkek
Nyerjen páros jegyet a Pannon Várszínház Égi Vándor című előadására Pannon Várszínház Nyerjen páros jegyet a Pannon Várszínház Égi Vándor című előadására 2023. október 24. 10:19 Oravecz Edit: Nincs időm nem szeretni Oravecz Edit: Nincs időm nem szeretni Oravecz Edit, a Pannon Várszínház színésznője évtizedek óta szórakoztatja a veszprémi közönséget. Megkeresésünkre, hogy belelássunk a szerepek mögött rejlő személyiségbe, igent mondott, bár hamar kétségei támadtak: mit tudna mondani magáról? Szó esett szerepekről, kihívásokról, és arról is, milyen megélni, hogy életed társa, a férjed, egyben a főnököd is… 2023. október 16. 13:20 Felgördült a függöny a Pannon Várszínházban Felgördült a függöny a Pannon Várszínházban Sajtótájékoztatóval indult a 2023/24-es évad a Pannon Várszínházban csütörtökön, ahol szóba kerültek a nyár eredményei és az előttünk álló időszak bemutatói is. 2023. szeptember 14. 23:03 Színpadon elevenednek meg a Cholnoky-testvérek Színpadon elevenednek meg a Cholnoky-testvérek Szeptember huszonharmadikán mutatják be a Pannon Várszínház és a Forte Társulat közös produkcióját, Horváth Csaba rendezését, A Cholnoky-kódot. A darabot Egressy Zoltán felkérésre írta, de természetesen nem véletlen, hogy épp a Józsaf Attila-díjas szerzőt találta meg a feladat, hiszen rendkívül közel áll hozzá a Cholnoky-testvérek munkássága. Egressy Zoltánt kérdeztük... 2023. augusztus 22. 22:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.