Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál

2023. szeptember 20. 15:24
Szeptember 21-23. között az Acticityben rendezik meg az EKF támogatásával megvalósuló, a Három Királyfi Három Királylány alapítvány által szervezett fesztivált. Koncertekre, kulturális eseményekre, kommunikációs és gasztronómiai workshopra várják az érdeklődőket.

Szerdán, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Deák Zsuzsanna, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ügyvezetője, Czomba Albert és Janovics Zoltán szervezők részletesen ismertették a programot.

A főként fiatalokat, egyetemistákat megszólító esemény háromnapos, nyárbúcsúztatónak tökéletes. Olyan fellépők érkeznek, mint a Parno Graszt, Ivan and the Parazol, Blahalouisiana, Aurevoir, Bohemian Betyars.

Az esti koncerteket önismereti előadások – elsősorban a Z generációt érintő – workshopok előzik meg. A fesztivál egyik célkitűzése a társas kapcsolatok kialakításához szükséges készségek erősítése, valamint a baráti, ismerősi közösségek kialakításának lehetősége.

A „kollégiumi főzőiskola” elnevezésű workshopot Szabó Simon színész vezeti. Olyan ételek elkészítését fogja bemutatni, amelyeket a praktikussági paramétereket nézve egy kollégista is képes megfőzni. Lesz dalszerző workshop, az Aurevoir közreműködésével.

A fesztiválra online érdemes jegyet váltani, hiszen kedvezményesebb, mint a helyszíni vásárlás, amire szintén van lehetőség.

A további részletekről itt olvashat.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Rendezzük el szépen polcokra azokat az élményeket, amiket a Gyárkert 2024-es nyitóhétvégéjén kaptunk! ma 16:23 Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben kultúra Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben A Múzeumok Éjszakájával egybekötött Juhannus-napi eseményen a fáklyás-felvonulás után gyújtották meg a Juhannus máglyát szombat este, melyet a VEMAFI (Veszprémi Magyar-Finn Egyesület) szervezett, akik sok-sok évtizedes hagyománnyal vannak jelen Veszprém város életében és öregbítik ezt a csodálatos hagyományt évről évre. ma 11:37 Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban kultúra Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban A Múzeumok Éjszakája keretében nyitották meg Györgydeák György műveiből álló kiállítást, melynek a Kabóca Bábszínház új, Deák Ferenc utcai épülete ad otthont. tegnap 15:17 Egry József nyomában kultúra Egry József nyomában A Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatot Veszprémben a Laczkó Dezső Múzeum nyitotta meg Csend és fény című kiállításával: a mester, Egry József után tanítványára, közeli barátjára, Szalai Zoltán festőművészre és művésztanárra szeretnék irányítani a figyelmet a június 22-én nyíló életmű-kiállítással. 2024. június 22. 21:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.