Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál

2023. szeptember 20. 15:24
Szeptember 21-23. között az Acticityben rendezik meg az EKF támogatásával megvalósuló, a Három Királyfi Három Királylány alapítvány által szervezett fesztivált. Koncertekre, kulturális eseményekre, kommunikációs és gasztronómiai workshopra várják az érdeklődőket.

Szerdán, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Deák Zsuzsanna, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ügyvezetője, Czomba Albert és Janovics Zoltán szervezők részletesen ismertették a programot.

A főként fiatalokat, egyetemistákat megszólító esemény háromnapos, nyárbúcsúztatónak tökéletes. Olyan fellépők érkeznek, mint a Parno Graszt, Ivan and the Parazol, Blahalouisiana, Aurevoir, Bohemian Betyars.

Az esti koncerteket önismereti előadások – elsősorban a Z generációt érintő – workshopok előzik meg. A fesztivál egyik célkitűzése a társas kapcsolatok kialakításához szükséges készségek erősítése, valamint a baráti, ismerősi közösségek kialakításának lehetősége.

A „kollégiumi főzőiskola” elnevezésű workshopot Szabó Simon színész vezeti. Olyan ételek elkészítését fogja bemutatni, amelyeket a praktikussági paramétereket nézve egy kollégista is képes megfőzni. Lesz dalszerző workshop, az Aurevoir közreműködésével.

A fesztiválra online érdemes jegyet váltani, hiszen kedvezményesebb, mint a helyszíni vásárlás, amire szintén van lehetőség.

A további részletekről itt olvashat.

Szabó Eszter
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.