Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C

Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál

2023. szeptember 20. 15:24
Szeptember 21-23. között az Acticityben rendezik meg az EKF támogatásával megvalósuló, a Három Királyfi Három Királylány alapítvány által szervezett fesztivált. Koncertekre, kulturális eseményekre, kommunikációs és gasztronómiai workshopra várják az érdeklődőket.

Szerdán, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Deák Zsuzsanna, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ügyvezetője, Czomba Albert és Janovics Zoltán szervezők részletesen ismertették a programot.

A főként fiatalokat, egyetemistákat megszólító esemény háromnapos, nyárbúcsúztatónak tökéletes. Olyan fellépők érkeznek, mint a Parno Graszt, Ivan and the Parazol, Blahalouisiana, Aurevoir, Bohemian Betyars.

Az esti koncerteket önismereti előadások – elsősorban a Z generációt érintő – workshopok előzik meg. A fesztivál egyik célkitűzése a társas kapcsolatok kialakításához szükséges készségek erősítése, valamint a baráti, ismerősi közösségek kialakításának lehetősége.

A „kollégiumi főzőiskola” elnevezésű workshopot Szabó Simon színész vezeti. Olyan ételek elkészítését fogja bemutatni, amelyeket a praktikussági paramétereket nézve egy kollégista is képes megfőzni. Lesz dalszerző workshop, az Aurevoir közreműködésével.

A fesztiválra online érdemes jegyet váltani, hiszen kedvezményesebb, mint a helyszíni vásárlás, amire szintén van lehetőség.

A további részletekről itt olvashat.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
Veszprém a néptánc Mekkája Veszprém a néptánc Mekkája Gálaműsorral ünnepelte tízéves fennállását a Veszprém-Bakony Táncegyüttes szombaton az Agórában, ahol ismét bebizonyították a táncosok, hogy miért lehet Veszprém a „néptáncosok Mekkája.” tegnap 12:51 Bohém adventi kézműves- és designvásár: kedves, minőségi és izgalmas Bohém adventi kézműves- és designvásár: kedves, minőségi és izgalmas A Kossuth utcai elmaradó karácsonyi vásáron túl is van adventi hangulat Veszprémben, ehhez csak el kellett menni szombaton az ActiCity-hez, ahol 50, valódi minőséget képviselő kiállítóval szervezték meg a Bohém kézműves- és designvásárt szombaton. A vásári programok vasárnap is folytatódnak a környéken. Képriportunkban mutatjuk a szombati legjobb pillanatokat. tegnap 11:10 Kulturális és művészeti élményekkel segíti a lakótelepi fiatalokat a Napsugár Klub Kulturális és művészeti élményekkel segíti a lakótelepi fiatalokat a Napsugár Klub A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program több mint 22 millió forintos támogatásából valósított meg az Alkohol- Drogsegély Ambulancia Egyesület kulturális és művészeti programokat tavaly szeptembertől Veszprémben a Damjanich utcai Napsugár Klubban, ahová szerdán a Mikulás is ellátogatott. 2023. december 9. 11:40 Isten jelen van a képzőművészetben is! kereszténység Isten jelen van a képzőművészetben is! A kommunikációs hangzavarban egy óra elcsendesülést ígér a tihanyi Rege cukrászda legújabb adventi digitális kiállítása, amelyen keresztény képzőművészek a kétkezi alkotásaikon keresztül mutatják be, hogy hogyan lehet Istenről beszélni szavak nélkül is. 2023. december 8. 10:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.