Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Éles Benedekék kiestek a Német Kupából

2023. szeptember 19. 21:32 // Forrás: MTI
Éles Benedek csapata, a GWD Minden 28-24-re kikapott a Tus N-Lübbecke otthonában a férfi kézilabda Német Kupa második fordulójában, kedden, így nem jutott a legjobb 32 közé.

A Bundesliga honlapja szerint a vendégek magyar irányítója - akit a másodosztály legutóbbi fordulójának legjobb játékosává választottak - kétszer lőtt kapura, de gólt nem szerzett.

Éles Benedek korábban kiváló teljesítménnyel mutatkozott be a bajnokságban - Fotó: gwd-minden.de (archív)Éles Benedek korábban kiváló teljesítménnyel mutatkozott be a bajnokságban - Fotó: gwd-minden.de (archív)

A finn férfibajnokságban a Riihimäen Cocks 32-25-re győzött a Dicken otthonában. A vendégeknél a balátlövő Fekete Dániel kétszer talált a hálóba, Miklós Gergőnek öt védése volt.

A román női élvonalban a Korsós Dorinát foglalkoztató Rapid Bucuresti házigazdaként 33-26-ra nyert a CS Dacia Mioveni ellen. A válogatott balszélső három lövésből két gólt szerzett. A fővárosiak kispadján ezen a találkozón mutatkozott be az új vezetőedző, a menesztett Kim Rasmussen helyét átvevő spanyol David Ginesta Montes.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.