Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 29. Taksony
Veszprém
1°C
2023. november 29. Taksony
Veszprém
1°C

Több helyen új igazgatóval kezdik meg a tanévet

2023. augusztus 30. 22:42
Ünnepélyes tanévnyitó értekezletet tartott a Veszprémi Tankerületi Központ szerdán a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskolában, ahol az újonnan megbízott magasabb vezetők kinevezését is átadták.

Az értekezlet kezdetén Szauer István, a Veszprémi Tankerületi Központ igazgatója kívánt nyugodt tanévet a jelenlévő intézményvezetőknek és helyetteseknek. Szauer úgy fogalmazott, a pedagógusok számára az osztályterem jelenti azt a helyet, ahol kicsit kizárhatja a külvilágot, s annak érdekében, hogy minél kiegyensúlyozottabb évben legyen részük, érdemes a jövőben is erre koncentrálni, a döntéseket higgadtan meghozni. „Egy nyugodt vezető nyugodt tantestületet, egy nyugodt tantestület pedig nyugodt iskolát eredményez” – hangsúlyozta.

Több helyen a korábbi igazgatói, intézményvezetői ciklusok leteltével pályázatokat is kiírtak a tavasszal, amelynek eredményeként augusztus 25-én a Belügyminisztériumban átadták az újabb ciklust kezdő, illetve újonnan megválasztott igazgatói megbízásokat is, amelyeket most személyesen is átvehettek és aláírhattak az érintettek.

Az újonnan kinevezett igazgatók a következők lettek:

  • Bán Aladár Általános Iskola – Dr. Juhász Attiláné
  • Györgyi Dénes Általános Iskola – Ács Attila
  • Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola – Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
  • Ősi Általános Iskola – Vidamon Ildikó
  • Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat – Szedlák Bernadett
  • Veszprémi Középiskolai Kollégium – Hencsei László
  • Vörösberényi Általános Iskola – Zanathy László

Második ciklusát kezdi meg Dobos Tamás a Thuri György Gimnázium, Lampertné Váliczkó Mária a Borzavár Porvai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Dudás Zsolt a Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola valamint Kálmán Andrásné a Berhidai II. Rákóczi Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola igazgatója.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Alakulásuk után rögvest egy mindenkit bezáró világjárvánnyal kellett szembenézniük, ez mégsem rengette meg az elképzeléseiket: a Cholnoky Kerekasztal várt, kitartott, újra aktivizálódott és ma már negyedik születésnapját ünnepelhette. tegnap 15:43 Párszázas ajánlat a V-Busztól: jönnek a 350 forintos diákbérletek V-Busz Párszázas ajánlat a V-Busztól: jönnek a 350 forintos diákbérletek 2024. február 1-től egy vonaljegy áráért utazhatnak a veszprémi helyi járatokon a diákok, jelentette be Porga Gyula polgármester. A V-Busz életében azonban nem ez lesz az egyetlen újítás a jövő évben, hamarosan új elektromos járművekkel is bővülhet a buszflotta. tegnap 11:49 Karikó Katalin diákévei a Lovassyban Karikó Katalin diákévei a Lovassyban A Nobel-díjas magyar biokémikus diákéveinek dokumentumai mellett a legérdekesebb, tudományhoz kötődő kitüntetéseit, elismeréseit is megmutatja a Szegedi Tudományegyetem által gondozott kiállítás a Lovassy László Gimnáziumban. tegnap 15:35 Az agrárminiszter segítségét kérik balatoni önkormányzatok a nagyvadak és a varjak miatt Az agrárminiszter segítségét kérik balatoni önkormányzatok a nagyvadak és a varjak miatt Az agrárminiszter segítségét kéri az önkormányzatokat tömörítő Balatoni Szövetség (BSZ) a nagyvadállomány bel- és külterületi elszaporodása, valamint a varjak túlszaporodása miatt - közölte a szövetség társelnöke hétfőn. 2023. november 27. 13:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.