Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A veszprémi egyetemistákat támogatta a Plazma Center

2023. augusztus 30. 12:05
Egy újabb jótékonysági akción van túl a veszprémi Plazma Center, ezúttal a város fiatal egyetemistáinak rendezvényeit támogatták.

A Plazma Center 2023-ban is részt vett a Pannon Egyetem Gólyatáborában, ahol a gólyák részére játékokkal és ajándékokkal, a kollégium részére pedig 100 000 Ft összegű támogatással készültek.

A Veszprémi Egyetemi Kollégiumért Alapítvány képviseletében Haraszti László, a Pannon Egyetem kollégiumainak igazgatója vette át a támogatást.

Jelenleg a gólyatáborban közel 500 új egyetemistát köszönthet a Pannon Egyetem, a veszprémi kollégiumokban pedig 1330 hallgató részére biztosítanak szállást tanulmányaik alatt.

Haraszti László elmondta, hogy a támogatást közösségi programok megvalósítására és rendezvények támogatására fogják fordítani.

A Plazma Centerben tanév kezdetével a régi plazmaadó egyetemisták mellett minden évben újabb és újabb diákok érkeznek segítő szándékkal, amire a center dolgozói különösen büszkék. A készpénzes juttatás mellett rendszeres, külön az egyetemisták részére hirdetett akciókkal igyekeznek meghálálni azt a sok segítséget, amit a plazmaadással nyújtanak a diákok.

vehir.hu
további cikkek
Egyszülős családokat támogattak Egyszülős családokat támogattak Tíz szülő vehetett át ajándékcsomagot kedden az Arénában az Egyszülős Központ jóvoltából. 2023. december 20. 14:36 Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Idén is csatlakozott a veszprémi Plazma Center a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz adomány kampányához. 2023. december 14. 16:03 Veszprémi védőháló Böjte Csaba gyermekotthona felett Veszprémi védőháló Böjte Csaba gyermekotthona felett Amikor a világjárvány nem gátolta a szabad mozgást, Veszprémből minden év decemberében elindult egy furgon egyenesen az erdélyi Kovásznába, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által alapított Boldog Apor Vilmos Ház gyermekotthonba megrakodva adományokkal. Romániában jelenleg viharos időszakukat élik Csaba testvér karitatív szervezetei, a veszprémi segítség viszont idén sem marad el. Sőt, a helyi vállalkozók és magánemberek adományait idén már ismét személyesen viszik ki Erdélybe. 2023. november 29. 11:41 A hemofília ellen a veszprémi Plazma Center A hemofília ellen a veszprémi Plazma Center A veszprémi Plazma Center jóvoltából a Hemofíliások Baráti Köre 100 000 Ft-os adományt vehetett át október 11-én, amikor is a Baráti Kör elnöke, Csuja László, valamint egy Veszprém megyei hemofíliás beteg is látogatást tett a Plazma Centerben. Az alábbi videóban személyesen tőlük tudhatunk megfontos információkat erről a betegségről. 2023. október 27. 10:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.