Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C

A veszprémi egyetemistákat támogatta a Plazma Center

2023. augusztus 30. 12:05
Egy újabb jótékonysági akción van túl a veszprémi Plazma Center, ezúttal a város fiatal egyetemistáinak rendezvényeit támogatták.

A Plazma Center 2023-ban is részt vett a Pannon Egyetem Gólyatáborában, ahol a gólyák részére játékokkal és ajándékokkal, a kollégium részére pedig 100 000 Ft összegű támogatással készültek.

A Veszprémi Egyetemi Kollégiumért Alapítvány képviseletében Haraszti László, a Pannon Egyetem kollégiumainak igazgatója vette át a támogatást.

Jelenleg a gólyatáborban közel 500 új egyetemistát köszönthet a Pannon Egyetem, a veszprémi kollégiumokban pedig 1330 hallgató részére biztosítanak szállást tanulmányaik alatt.

Haraszti László elmondta, hogy a támogatást közösségi programok megvalósítására és rendezvények támogatására fogják fordítani.

A Plazma Centerben tanév kezdetével a régi plazmaadó egyetemisták mellett minden évben újabb és újabb diákok érkeznek segítő szándékkal, amire a center dolgozói különösen büszkék. A készpénzes juttatás mellett rendszeres, külön az egyetemisták részére hirdetett akciókkal igyekeznek meghálálni azt a sok segítséget, amit a plazmaadással nyújtanak a diákok.

vehir.hu
további cikkek
Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját Plazma Center Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját A veszprémi Plazma Center 4. születésnapja különleges hangulatban telt. Az ünnep tematikája a repülés volt, így ehhez illő módon stewardessekkel és pilótákkal találkozhatott az, aki ezen a napon ellátogatott a Jutasi úti centrumba. Az ötletet az adta, hogy egy évben a rendszeres plazmaadók akár 747 000 Ft-ot is szerezhetnek plazmaadással, ez pedig egybe cseng a híres Boeing 747-es típusú repülőgép elnevezésével. A hangulatot fokozta, hogy a születésnapot személyesen az ismert celeb, Csuti is itt volt Veszprémben, akivel személyesen találkozhattak a plazmaadók. A napi fődíj egy 100 000 Ft-os repülőút utalvány volt, amit mostanra már át is vett a szerencsés nyertes. 2024. március 11. 10:21 Ismét adománnyal segítette a veszprémi kórházat a Lions Club Csolnoky Ferenc Kórház Ismét adománnyal segítette a veszprémi kórházat a Lions Club A Veszprém Lions Club három, együttesen közel 3 millió forint értékű modern műtőlámpát adományozott a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályának. 2024. március 7. 13:39 Egyszülős családokat támogattak Egyszülős családokat támogattak Tíz szülő vehetett át ajándékcsomagot kedden az Arénában az Egyszülős Központ jóvoltából. 2023. december 20. 14:36 Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Idén is csatlakozott a veszprémi Plazma Center a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz adomány kampányához. 2023. december 14. 16:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.