Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 15. Henrik
Veszprém
29°C
2024. július 15. Henrik
Veszprém
29°C

A Cserhát a legdrágább vidéki lakótelep az országban

2023. augusztus 17. 13:03 // Forrás: OTP ingatlan
Az OTP ingatlanportálja szerint 739 ezer forintos négyzetméter-árával a veszprémi Cserhát lakótelep a legdrágább az országban – Budapestet leszámítva.

Honlapjukon azt írják, hogy a vidéki nagyvárosok közül Veszprém (631 ezer forint/négyzetméter) és Debrecen (614 ezer) tudott megelőzni fővárosi kerületet – a legolcsóbb Pesterzsébetet (598 ezer) – ebben az árversenyben. További három nagyobb városban közelítették meg a fővárosi árszintet a lakótelepi lakások: Székesfehérváron (595 ezer), Győrben (569 ezer) és Sopronban (568 ezer).

Ha nem városi szinten, hanem lakótelepek szerint rangsorolnak, akkor a veszprémi Cserhát lakótelep áll az élen vidéken, az áremelkedésének üteme duplán akkora (34 százalék) volt, mint a fővárosi Lágymányosi lakótelepen. A vidéki lakótelepek mezőnyében egyébként még a debreceni Vénkert (664 ezer Ft/m2) és a székesfehérvári Szedreskert (656 ezer Ft/m2) állhatott fel a dobogóra.

vehir.hu
további cikkek
Hogyan tudsz elkezdeni spórolni egy saját ingatlanra 2024-ben? - Útmutató fiataloknak Hogyan tudsz elkezdeni spórolni egy saját ingatlanra 2024-ben? - Útmutató fiataloknak Legtöbbünk életében a saját ingatlan megteremtése tekinthető az egyik legnagyobb anyagi vállalásnak, ez azonban napjainkban már lakáshitel segítségével sem mindig egyszerű. Körültekintő tervezéssel azonban jelentősen megkönnyítheted a dolgodat. 2024. május 20. 21:33 Tényleg lehetetlen lenne saját lakáshoz jutni? ingatlan Tényleg lehetetlen lenne saját lakáshoz jutni? Az infláció lelassult, a kamatok elkezdtek csökkeni, a bérek ezzel szemben emelkedést mutatnak Magyarországon, így pedig ismét sok fiatal esetében lett realitás, hogy saját lakáshoz jusson. A hivatalos béradatok alapján elkészült az a számítás, ami megmutatja, hogy mekkora banki kölcsönre, ebből pedig mekkora lakásra számíthatnak az átlagkeresetből élők. 2024. február 5. 11:22 Az albérletszezon indulása után nőtt az érdeklődés a kiadó és az eladó lakások iránt is Az albérletszezon indulása után nőtt az érdeklődés a kiadó és az eladó lakások iránt is Az albérletszezon indulását követően jelentősen nőtt az érdeklődés a kiadó és az eladó lakások iránt is - közölte az ingatlan.com. 2023. augusztus 9. 12:15 Veszprémben a legdrágábbak az albérletek vidéken Veszprémben a legdrágábbak az albérletek vidéken Június közepén Budapesten 230 ezer forint volt az átlagos bérleti díj. A vármegyeszékhelyek listáját pedig Veszprém vezeti 168 ezer forintos havi lakbérrel – derül ki az ingatlan.com közleményéből. 2023. június 19. 11:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.