Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tárgyak helyett ajándékozz inkább élményt!

2023. augusztus 14. 13:17

Te is mindig hetekig gondolkozol azon, mit adj ajándékba szeretteidnek karácsonyra, születésnapra vagy más esemény alkalmából? Unod, ha az általad vásárolt tárgyak csak a polcon porosodnak, mert nem használja őket senki? Van megoldás: adj élményt!

Talán elsőre nem tűnik a legszebb meglepetésnek egy utalvány vagy ajándékkártya, de nem a kinézete a fontos, hanem az élmény, amit vele együtt ajándékozunk! Egy tárgy lehet hasznos, de nem biztos, hogy eltaláljuk vele a másik ízlését, igényeit, ezért például sokkal jobb egy olyan szabadulószoba, mint a Neverland, vagy más kreatív ötlet.

A nyugisabb ötletek kedvelőinek

  • Vidd el vacsorázni egy különleges étterembe - ismered a kedvenc helyét, vagy tudod, hova látogatna el szívesen az ünnepelt, de még sosem volt rá lehetősége? Itt az alkalom, lepd meg egy asztalfoglalással!
  • Fizesd be egy főzőtanfolyamra - ha szeret főzni, de még fejlesztené a tudását, akkor azért, ha pedig még nem volt alkalma megtanulni bizonyos konyhai fortélyokat, akkor azért nagyon jó választás egy ilyen ajándék.
  • Ajándékozz masszázsélményt - mutass egy embert, akinek nincs szüksége kikapcsolódásra, kiszakadásra a mindennapokból. Az egy-másfél órás masszázs pontosan ebben nyújt segítséget.
  • Látogassatok meg egy kiállítást, vagy nézzetek meg egy színházi darabot, hisz kultúrából sosem elég, és biztosan akad olyan program, amelyiket még egyikőtök sem látott! Öltözzetek fel csinosan, és irány egy múzeum vagy egy teátrum!

Kalandos élmények

  • Sétalovaglás - az állatok, különösen a lovak pozitív hatással vannak lelki egészségünkre, a lovaglás pedig kiváló sport, és nem mellesleg hatalmas élmény a természetet ilyen módon járni.
  • Szabadulószoba - közösségépítő program, melyen családostól vagy baráti társasággal vehet részt az ünnepelt, együttes fejtörést igényel, hogy kiszabaduljanak az adott szobából.
  • Kalandpark - ha a születésnapos amúgy is aktív életet él, egy kalandpark pontosan a személyiségébe illő ajándék lesz, hiszen itt minden tagját megmozgathatja, miközben leküzdi az akadályokat földön, vízen vagy épp a fák tetején. 

Extrém hangulatban

  • Fizesd be egy tandemugrásra - ha nincs tériszonya, és mindig is ki szerette volna próbálni az extrém sportokat, ez lesz a jó alkalom az ünnepeltnek erre.
  • Próbáljátok ki a tesztvezetést - a férfiak körében igen népszerű, de a hölgyek is előszeretettel próbálják ki magukat egy-egy sportkocsi volánja mögött, amikor biztonságos körülmények között nyomhatják padlóig a gázt.
  • Jöhet a lövészet is - országszerte rengeteg lövészpálya van, ami pontosan az ilyen alkalmakra is tartogat programokat, ezeken a helyeken az ajándékozott felügyelet mellett próbálhatja ki a különböző fegyvereket.
  • Száguldozzatok a vízen - igazából csak télen nem annyira kellemes egy motorcsónakban száguldani valamelyik tavunkon, így ez az ajándék szinte egész évben frappáns ötlet.

Ha nem vagy biztos benne, melyiket válaszd, akkor univerzális ajándékkártyák vásárlására is lehetőség van sok helyen, ahol több programból és dátumból is tud majd választani az ünnepelt.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.