Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Miniszterek, polgármester és AC/DC is volt Iggy Pop koncertjén

2023. július 31. 11:29
Vasárnap este egy olyan koncertet tartottak a Gyárkertben, ami bizonyos szempontból kiemelkedik a 2023-as, világsztárokkal teletűzdelt felhozatalból. A 76 éves rocklegenda, Iggy Pop lépett fel és adott egy olyan laza koncertet, ami magával ragadta még azokat az embereket is, akik egyébként a hétköznapokban öltönyben, nyakkendőben tűnnek fel leginkább.

A közönség soraiban ugyanis Varga Mihály pénzügyminiszter is ott volt, erről pedig egy közös fotó is árulkodik, ahol Navracsics Tibor, területfejlesztési miniszterrel és Porga Gyula, polgármesterrel van éppen.

A képet Varga Mihály veszprémi kollégája posztolta ki még vasárnap este a közösségi médiában. A közös fotón az is látszik, hogy a pénzügyminiszter valóban lazára vette a figurát, egy AC/DC pólóban jelent meg, amin a rockegyüttes ismert slágerének, a "Money talks-nak" a címe volt olvasható. Ez magyar fordításban annyit tesz, hogy "Pénz beszél".

vehir.hu
további cikkek
Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert A márciusi közgyűlésen került pecsét arra a hivatalos döntésre, ami lehetővé teszi, hogy az EKF sikerprojektje, a Gyárkert idén is folytatódjon, sőt egészen 2026-ig a város kiemelt fesztiváljai közé tartozzon. A közgyűlés erről szóló szavazásán viszont meglepő módon nem voltak egységesek a kérdésben a fideszes és ellenzéki képviselők. 2024. április 5. 14:25 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09 Nyáron ismét kinyit a Gyárkert Gyárkert Nyáron ismét kinyit a Gyárkert Porga Gyula polgármester a közösségi médiában erősítette meg, hogy idén nyáron sem maradnak koncertek és rendezvények nélkül a veszprémiek a Gyárkertben. 2024. március 14. 19:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.