Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C

Egyszerre volt megható és fergeteges Nagy Lászlóék esküvője

2023. augusztus 1. 10:29
Miután bő egy hónapja szűk körben kimondta egymásnak a boldogító igent Nagy László, a Telekom Veszprém legendás kézilabdázója és jelenleg sportigazgatója, valamint párja, Sónyák Szilvia, a pár megtartotta a közel 150 fős, mesébe illő lakodalmát is.
 

Nagy Lászlóéknál már a lánykérés is olyan volt, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva. A barcelonai hegyekben tette fel a kérdést az egykori kézilabdázó párjának, aki habozás nélkül igent mondott. Ezután alig fél évvel később, júniusban Újfehértón, Szilvia szülővárosában tartották a polgári szertartást, igaz akkor még szűk körben, a család részvételével csak.

Az ifjú pár már akkor jelezte, hogy a közös ünnepük itt még nem ért véget és terveznek egy jóval nagyobb lakodalmat is, ahová külföldről is várják a vendégeket. Erre aztán júliusban sort is kerítettek, a mándoki Forgách-kastélyban.

A pár saját elmondásuk szerint úgy állt hozzá a lakodalom szervezéséhez, hogy az legyen inkább egy háromnapos kikapcsolódás, egy buli, amit a barátaikkal tölthetnek el.

Persze a formális kereteknek is megadták a módját. Közel 150 vendéget fogadtak, akiknek a zenéről Vavra Bence gondoskodott, a pár táncát pedig Hegyes Berci tanította be. Minderről a Blikk írt, ahol azt is elárulták, hogy Nagy-Sónyák Szilvia – aki felvette férje vezetéknevét – egy garbós stílusú, csipkés menyasszonyi ruhát viselt.

Elárulták azt is, mivel Szilvi nagymamájának a szegfű volt a kedvenc virága, a templomot 500 szállal díszítették ki, amit aztán a nagymama sírjára kivittek. Ez volt talán a legmeghatóbb pillanat.

Nyitókép: Sónyák Szilvia Instagram-oldala

vehir.hu
további cikkek
Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. tegnap 12:50 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   tegnap 11:59 Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók tűzoltóság Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók Szent Flórián-nap alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, amelyen több elismerést is átadtak a megye tűzoltóinak, hivatásosoknak és civileknek is. tegnap 15:56 Vadászok támogatták a Csolnoky Megyei Kórházat adomány Vadászok támogatták a Csolnoky Megyei Kórházat Az Országos Jótékonysági Vadászegylet a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány részére adott át egy milliós értékű légzéstámogató rendszert. A vadászoknak nem ez volt az első jótékonysági akciója, már tizenegyedik éve segítik a hazai kórházakat. tegnap 15:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.