Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-2°C

Egyszerre volt megható és fergeteges Nagy Lászlóék esküvője

2023. augusztus 1. 10:29
Miután bő egy hónapja szűk körben kimondta egymásnak a boldogító igent Nagy László, a Telekom Veszprém legendás kézilabdázója és jelenleg sportigazgatója, valamint párja, Sónyák Szilvia, a pár megtartotta a közel 150 fős, mesébe illő lakodalmát is.
 

Nagy Lászlóéknál már a lánykérés is olyan volt, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva. A barcelonai hegyekben tette fel a kérdést az egykori kézilabdázó párjának, aki habozás nélkül igent mondott. Ezután alig fél évvel később, júniusban Újfehértón, Szilvia szülővárosában tartották a polgári szertartást, igaz akkor még szűk körben, a család részvételével csak.

Az ifjú pár már akkor jelezte, hogy a közös ünnepük itt még nem ért véget és terveznek egy jóval nagyobb lakodalmat is, ahová külföldről is várják a vendégeket. Erre aztán júliusban sort is kerítettek, a mándoki Forgách-kastélyban.

A pár saját elmondásuk szerint úgy állt hozzá a lakodalom szervezéséhez, hogy az legyen inkább egy háromnapos kikapcsolódás, egy buli, amit a barátaikkal tölthetnek el.

Persze a formális kereteknek is megadták a módját. Közel 150 vendéget fogadtak, akiknek a zenéről Vavra Bence gondoskodott, a pár táncát pedig Hegyes Berci tanította be. Minderről a Blikk írt, ahol azt is elárulták, hogy Nagy-Sónyák Szilvia – aki felvette férje vezetéknevét – egy garbós stílusú, csipkés menyasszonyi ruhát viselt.

Elárulták azt is, mivel Szilvi nagymamájának a szegfű volt a kedvenc virága, a templomot 500 szállal díszítették ki, amit aztán a nagymama sírjára kivittek. Ez volt talán a legmeghatóbb pillanat.

Nyitókép: Sónyák Szilvia Instagram-oldala

vehir.hu
további cikkek
Átadták a Litéri Református Általános Iskola új épületét Átadták a Litéri Református Általános Iskola új épületét Aki iskolát alapít és újít fel, az bízik a jövőben - mondta a Litéri Református Általános Iskola új épületének átadóünnepségén a Miniszterelnökséget vezető miniszter. 2023. december 1. 16:16 A menhelyi állatok is örülnek a karácsonyi ajándéknak A menhelyi állatok is örülnek a karácsonyi ajándéknak A Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Civil Közösségi Szolgáltató Központokkal együttműködve idén is megszervezi az Adventi Civil Börzét, idén ráadásul nemcsak a rászorulók karácsonyát tehetjük szebbé, de a gazdátlan állatokét is. 2023. december 1. 14:53 Pedagógusnak lenni egy életen át közélet Pedagógusnak lenni egy életen át Csütörtökön tartotta az önkormányzat az éves emlékdiploma ünnepséget, melyet azoknak a tiszteletreméltó pedagógusoknak rendeztek, akik oklevelüket ötven, hatvan, sőt hetven éve szerezték meg és harminc éven át pedagógusként dolgoztak.   2023. december 1. 12:08 Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat A kormány meghosszabbítja a kamatstopot mind a kis- és középvállalkozások, mind a családok számára és a diákhitel esetében - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön Budapesten. 2023. november 30. 14:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.